使用意見

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如果我想睇政治, 我會去時政, FB, 可唔可以唔好任好話題都要拉去講政治!更加唔好出任何政治話題!
我覺得遲早有一日連問買邊個牌子的牙膏好, 跟住有人答黃絲會點點點真係一啲都唔出奇!

建議版主唔好再幫佢哋搬版, 將所有唔守規矩嘅人禁言, 還我們一個乾淨的自由講場!!!

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

支持!

水晶宮

超級大懶蛇 發表於 19-8-21 02:08
如果我想睇政治, 我會去時政, FB, 可唔可以唔好任好話題都要拉去講政治!更加唔好出任何政治話題!
...

任何話題都拉去講政治?

水晶宮

...

樓主,其實你呢個帖應該放使用意見,如果將唔守規矩既人禁言,咁你都係違規喎

BearBearStitch    發表於 19-8-21 03:12

珊瑚宮

回覆樓主:

啋! 咩乾淨寧靜既自由廣場呀?
不嬲鍾意呢度白花齊放 ,聲色犬馬樣樣齊咋喎!
你係咪想講~冇被時政淹浸既自由廣場呀!

子爵府

sandylaw 發表於 19-8-21 02:53
樓主,其實你呢個帖應該放使用意見,如果將唔守規矩既人禁言,咁你都係違規喎
...

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

我好明白,就好似有個post講do姐同jackson,一個咁簡單既閒聊post都可以扯到中國黃屍黑衫。真係無言即走。

珊瑚宮

psyche0306 發表於 19-8-21 06:45
我好明白,就好似有個post講do姐同jackson,一個咁簡單既閒聊post都可以扯到中國黃屍黑衫。真係無言即走。
...

好難扯唔到喎, do姐節目出個日, GOT7宣佈取消香港演唱, 護旗手問題jackson俾人網上鬧緊。
講得佢, 就自然講到。
若果話唔講得, 應該去娛樂版講啦

珊瑚宮

sandylaw 發表於 19-8-21 02:53
...

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

cbeyond 發表於 19-8-21 07:02
好難扯唔到喎, do姐節目出個日, GOT7宣佈取消香港演唱, 護旗手問題jackson俾人網上鬧緊。
講得佢, 就自然 ...

就正如樓主所講囉。只要件野有丁屎咁多同政治有關,都可以被你地班人講到唔簡單仲話無問題。

輕輕鬆鬆講下佢份人性格幾國際又正面靚唔靚仔咪得囉,係今集表演如何又好錫Do姐,係唔明有人突然拉埋政治話題。

珊瑚宮

psyche0306 發表於 19-8-21 07:22
就正如樓主所講囉。只要件野有丁屎咁多同政治有關,都可以被你地班人講到唔簡單仲話無問題。

咁講法, 都應該去娛樂版, 唔應該係自由版講喎。
呢個唔係犯規咩
講到佢, 自然講到佢最近發生的事
覺得啱睇, 就應該係公海出現
唔啱睇, 就呢樣唔好講, 個樣唔好提, 果然有大道理呀

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

算啦樓主,呢啲嘢我哋都控制唔到。其實來來去去都係嗰幾個會員會成日借D e 喺呢度開政治帖,唯有唔睇。
大家好, 我是脾脾蟲  

男爵府

時政班資深會員真係好難相處

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

犯規嘅,邊類人最多,一睇就知

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

脾脾蟲 發表於 19-8-21 09:05
算啦樓主,呢啲嘢我哋都控制唔到。其實來來去去都係嗰幾個會員會成日借D e 喺呢度開政治帖,唯有唔睇。
...

仲要回人po都係,攪到成日要搬

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

good_pig 發表於 19-8-21 10:50
仲要回人po都係,攪到成日要搬

大家好, 我是脾脾蟲  

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

關於近月親子王國討論氣氛及政治和有關爭拗錯版主題處理
https://www.baby-kingdom.com/for ... amp;fromuid=1201653

你好,如管理團隊見到會盡快搬移,謝謝 !

首頁

尾頁

跳至