影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

https://dramasq.com/jp190719/7.html

凪的新生活 第7集
(線上看)
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

侯爵府

我的頭髮也是天然曲的,看慣了,當他人唱歌

珍珠宮

回覆樓主:

https://kenshin.hk/2019/09/02/%E3%80%90%E6%94%B6%E8%A6%96%E3%80%91%E3%80%8A%E5%87%AA%E7%9A%84%E6%96%B0%E7%94%9F%E6%B4%BB%E3%80%8B%E5%A5%BD%E8%A9%95%E5%86%8D%E5%89%B5%E6%96%B0%E9%AB%98%E3%80%8A%E8%BC%AA%E5%88%B0%E4%BD%A0-E5%8F%8D/
【收視】《凪的新生活》好評再創新高
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

hksarhksar 發表於 19-9-1 20:28
我的頭髮也是天然曲的,看慣了,當他人唱歌

故事發生在日本這個地方……在日本既職場工作,如果是異類,就比較難生存下去!!!

珍珠宮

回覆樓主:

睇到ep8,個劇情愈來愈好睇!

男爵府

好好睇,我成日追。一共有幾多集?我估主角最後同ex一齊返

珍珠宮

green_flower 發表於 19-9-9 22:12
好好睇,我成日追。一共有幾多集?我估主角最後同ex一齊返

一般日劇是十或十一集

珍珠宮

回覆樓主:

黑目華、高橋一生……佢地真係好好戲!!!

珍珠宮

回覆樓主:

https://www.kkbox.com/tw/tc/column/showbiz-0-8638-1.html

第102回日劇學院賞開獎!《凪的新生活》、《輪到你了》大贏家,米津玄師獲戲劇歌曲獎

首頁

尾頁

跳至