婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

同99一齊住,成日唔敲門就無聲無息衝入我房,仔仔目前跟著我同老公訓,所以一聽到仔仔把聲,就即刻衝入黎撩我仔,就算係夜晚,我同老公一齊系房入邊都唔敲門照衝。跟住俾老公鬧過好幾次,而家就收斂番小小,如果老公同我都系房就不敢再衝入黎。但係如果得番我同仔仔系房,佢就死性不改照衝入黎,琴日下午仔仔成三點幾先訓晏覺,加上上午上堂喊左好耐,所以比較累,就訓到五點九個字仲未起身。99琴日放假係屋企,我聽到佢係廳度坐左好耐,跟著五點九個字就無聲無息開我房門衝入黎,問我阿B仲未起身咩?
我唔知佢係咪盲左,都衝左入黎,有冇起身唔同睇唔到咩?問咪曬D多餘嘢!

子爵府

2019新春慶豚圓

鎖門

複式洋房

lynnchan 發表於 19-8-21 14:22
同99一齊住,成日唔敲門就無聲無息衝入我房,仔仔目前跟著我同老公訓,所以一聽到仔仔把聲,就即刻衝入黎撩 ...

跟著我就面無表情答佢未起身。OK,我以為咁樣佢會出番去,點知佢唔走不突止,仲企定響度對住我仔話:起身喇,仲唔起身啊?唔好訓喇,起身食嘢喇,阿B,起身喇!
我真係火都黎,好想問佢係咪有病啊?
佢叫左一陣,見我擰轉身扮訓唔理佢,我仔又訓左,佢就出番去,跟著佢一出左去,我仔就醒了,成功吵醒佢!!
OK,而家開始我出出入入房間都鎖門,睇佢仲點自出自入

複式洋房

豬吉 發表於 19-8-21 14:26
鎖門

嗯嗯,而家一定要鎖喇

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

鎖房門同埋同C6講, 叫佢同佢阿媽再傾下唔好咁做!!!

複式洋房

C.yan110 發表於 19-8-21 14:43
鎖房門同埋同C6講, 叫佢同佢阿媽再傾下唔好咁做!!!

C6話佢阿媽個性格傾係冇用噶,要發火鬧人先知驚

大宅

lynnchan 發表於 19-8-21 14:48
C6話佢阿媽個性格傾係冇用噶,要發火鬧人先知驚
哈, 咁似我阿婆既~ 我婆成日咦咦哦哦, 我舅父一出聲佢就即刻收曬聲, 但D女出聲就反而仲多野講... 個個媽媽都係怕個仔??

伯爵府

回覆樓主:

我媽都係咁。。。成日做埋d討厭野,講又講唔聽,話又話唔停,係要喝要罵先會停一陣,之後又黎過。我都怕左佢,少見就算

大宅

我都係同奶奶住, 我奶奶都係好鐘意嘈醒我個女...

大宅

2019新春慶豚圓

aki0209127 發表於 19-8-21 17:10

鎖門咁簡單直接等佢知衰!

複式洋房

stella^^ 發表於 19-8-21 19:33
鎖門咁簡單直接等佢知衰!

今日開始鎖,訓晏覺直程安全感十足

複式洋房

同一個世界同一款99,唔知咩心態

大宅

lynnchan 發表於 19-8-21 14:32
嗯嗯,而家一定要鎖喇

應該一早就要鎖啦…唔鎖門好冇安全感

珍珠宮

回覆樓主:

開左咁多次先鎖門,笑左。。
希望樓主唔好介意

複式洋房

monchhichijoyce 發表於 19-8-21 23:29
應該一早就要鎖啦…唔鎖門好冇安全感

我99又係好鐘意吵醒bb,我地唔係同住但佢間中會過來過夜,佢好鐘意勁早起身幫bb換片,次次都搞bb醒左訓唔返,或者去洗手間關門勁大力,我覺得佢係專登整醒bb想bb陪佢玩,正一心理變態架

複式洋房

真係好難頂,快快鎖門

男爵府

好多同路人,除左鎖門同黑佢面再叫佢仔爆一爆佢無野做到,因為佢地真係好似失憶咁繼續挑機架,但又有可能咁先有人注意下佢。

複式洋房

做個靚太 發表於 19-8-22 12:07
開左咁多次先鎖門,笑左。。
希望樓主唔好介意

唔介意,怪自己醒覺太遲

複式洋房

我都係同奶奶住, 我奶奶好鐘意一早整餸

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊