自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我見隔離post話盧廿幾年前俾同劇演佢老公演員鬧佢戲屎想辭演,我覺得盧婉茵戲真係好屎,我唔鍾意睇佢做人阿媽,得一個表情,咁多年冇進步,但原來佢好受歡迎,其實點解,好唔明有冇jm知點解?我自己就鍾意陳秀珠做阿媽(好戲)

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

pw_113 發表於 19-8-21 15:59
我見隔離post話盧廿幾年前俾同劇演佢老公演員鬧佢戲屎想辭演,我覺得盧婉茵戲真係好屎,我唔鍾意睇佢做人阿 ...

套bb來了,陳秀珠真係睇到我媽既縮影。

我諗盧佢做啲尖酸刻薄既角色好貼地掛...例如啲巴巴辣辣既師奶都好有港味架

禁止訪問

回覆樓主:

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

做阿媽的,我對蘇杏璇比較有印象

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

盧 d 演技同俞明一樣style , 唔覺好出色

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我覺得盧婉茵的戲不是特別好, 又無咩特別出色, 反而鮑起靜做呀媽就真係好正, 比我有深刻的印象.

大宅

lovemisha 發表於 19-8-21 16:28
套bb來了,陳秀珠真係睇到我媽既縮影。

我諗盧佢做啲尖酸刻薄既角色好貼地掛...例如啲巴巴辣辣既師奶都好 ...

佢本身真係尖酸刻薄呀,我成日見到佢,目無表情,唔緊要收左工無必要笑口噬噬。但有一次離遠見到我拖住隻狗,佢雙口反到去頭殻頂嘴秒秒立即彈入地鐵站

男爵府

cherrie221 發表於 19-8-21 19:37
佢本身真係尖酸刻薄呀,我成日見到佢,目無表情,唔緊要收左工無必要笑口噬噬。但有一次離遠見到我拖住隻 ...

雙口反到上頭殻頂你形容得好傳神總之我就唔鍾意佢做戲啦

子爵府

losttoa 發表於 19-8-21 18:02

非常認同

已刪除用户

子爵府

佢本身真係尖酸刻薄呀,我成日見到佢,目無表情,唔緊要收左工無必要笑口噬噬。但有一次離遠見到我拖住隻 ...

廿年前響港島街市見過佢,大家迎面,我見到佢望住佢,佢皮膚好好白白滑滑,但佢見我望佢又係九秒九望第二面,咀妙妙咁!另外佢話男對手悔辱佢,我覺得佢講得太跨張了

公爵府

油麥麥 發表於 19-8-21 17:53
盧宛茵做媽咪角色都OK,好過雪梨多多聲啦,雪梨做咗幾十年講嘢唔清
...

雪梨真係好唔得

水晶宮

回覆樓主:

盧開show 應該好多做過佢仔女會支持下,苗橋偉同唯唯,羅仲謙都冇去,仲有姜浩文黑仔冇影,佢人緣都幾差下!

男爵府

我有次行商場撞到佢又係咁,嘴秒秒咁睥我一下然後擰歪面

珍珠宮

減齡達人勳章

[email protected] 發表於 19-8-21 22:03
雪梨真係好唔得

同意

子爵府

做亞媽角色最鍾意李思棋、鮑姐。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

losttoa 發表於 19-8-21 18:02

你講起,蘇杏璇真係做含辛茹苦嘅阿媽又得,做巴辣尖酸阿媽又得,做律師世家嘅professional媽媽又得

男爵府

盧宛茵做媽咪角色都OK,好過雪梨多多聲啦,雪梨做咗幾十年講嘢唔清
...

雪梨真係

男爵府

...

雪梨真係

水晶宮

雙口定雙眼原來咁多人見到佢到佢會妙咀,單睇外表我覺得佢幾靚皮膚好

首頁

尾頁

跳至