網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

已經幾日。揀好自提點,確認,又跳返去屋企地址果版,運費按送住宅來計算。
有冇 jm 都係咁?

珍珠宮

回覆樓主:

之前有帖講過,要裝舊版淘寶app先得:
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22670450

子爵府

回覆 lyh80115 的帖子

馬上試。
唔該晒

珍珠宮

1010mum 發表於 19-8-21 17:50
回覆 lyh80115 的帖子

馬上試。

可以用返最新版淘寶app,貓超已經揀到自取點。

子爵府

lyh80115 發表於 19-8-25 16:35

謝謝告知。
去更新返先。

男爵府

淘寶lite
唔得
用唔到自提

大宅

我都揀唔到自取站, 沙田區有那些可選呢?

珍珠宮

不可奉告 發表於 19-9-11 20:33

揀到呀,有顯徑、大圍、石門、火炭

伯爵府

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
不可奉告 發表於 19-9-11 20:33

我都揀唔到,用電腦揀到比錢時又話繁忙,想揀屯門區德雅

大宅

lyh80115 發表於 19-9-11 22:21
揀到呀,有顯徑、大圍、石門、火炭

但我只睇到火炭禾盛街??

C兄, 石門可以在那裡看到, 仲有可以點設定?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

不可奉告 發表於 19-9-12 20:58

淘寶app落單,我的收貨地址頂端有「选择海外自提」,入去有好多地址揀。

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

不可奉告 發表於 19-9-12 20:58

我今日落咗單貓超自取,網頁版成日話繁忙,一淘就無自取點揀,只淘寶app搞得掂。我喺一淘放購物車,淘寶app落單,都有得返集分寶。

伯爵府

lyh80115 發表於 19-9-12 21:35
我今日落咗單貓超自取,網頁版成日話繁忙,一淘就無自取點揀,只淘寶app搞得掂。我喺一淘放購物車,淘寶ap ...

用番舊版淘寶真係得咗,謝謝

大宅

lyh80115 發表於 19-9-12 21:35
我今日落咗單貓超自取,網頁版成日話繁忙,一淘就無自取點揀,只淘寶app搞得掂。我喺一淘放購物車,淘寶ap ...

我找到了,謝謝C兄回覆

珍珠宮

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
bbsau 發表於 19-9-12 22:07
用番舊版淘寶真係得咗,謝謝

最新版都得:8.11.0
我喺華為應用市場裝,大陸apps唔會用play store,又少又更新慢!

伯爵府

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
lyh80115 發表於 19-9-13 07:44
最新版都得:8.11.0
我喺華為應用市場裝,大陸apps唔會用play store,又少又更新慢!
...

我samsung機新版唔得呢,運費真係平好多

子爵府

BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

應該三叔機唔得
用其他即得 前日終於落到單了

珍珠宮

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
JoannaD 發表於 19-9-14 23:52
應該三叔機唔得

竟然同機有關,估佢唔到

伯爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
JoannaD 發表於 19-9-14 23:52
應該三叔機唔得

但係我之前試過c6部mate 10,都係唔得啊,後來ching教用舊版淘寶app先得

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊