親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 大廚勳章

claudialuk2011 發表於 19-8-22 21:17
偉大的google map: 8mins 550m !

兩手fing fing 冇遇到人暢通無阻就係。。。但係要穿過呢兩個商場返工同放工時間堅太多人。。

我寧願住返佢舊嗰間Granvia 。。或者舊舊地大阪希爾頓算啦。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

翡翠宮

yananji 發表於 19-8-22 22:20
同價就當然係, 不過 Vischio 應該比 Granvia 平 20% / 比 Hilton 非會員價平 30% 吧 ~

不過我通常住東梅田 ...

冇留意啊。。。我嗰陣時係定佢嘅開幕plan。。。肯定唔止萬四円(唔知點解依家咁平)。。舊年七月尾去住。。食咗其中一日早餐又逼又細。。好在只係訂左一天早餐。。出街食冇咁嬲。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

翡翠宮

yananji 發表於 19-8-22 22:30
我訂左京都個間 Vischio, 今年五月開, 新開張 Plan 13,Nov 住三晚 / Triple 三床房 27 Sqm, 連稅 Yen 19,3 ...

我嗰陣時都係訂開幕嘅優惠。。。
我係貪新鮮所以想試囉其實價錢唔係特別平㗎。。呢個價錢其實住返站隔離嗰間granvia 都得

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

男爵府

seaheart88 發表於 19-8-22 14:22

行好乸遠個喎。。。講就5分鐘實際行成10分鐘以上。。個 ...
呢間好多人話個冷氣唔掂,好熱。你住完覺得點?

翡翠宮

tashalammm 發表於 19-8-23 00:46
呢間好多人話個冷氣唔掂,好熱。你住完覺得點?

唔會喎。。除咗嫌佢jr 站行去遠,同埋早餐位置太細人多攞嘢食就撞下撞下咁之外房嘅環境各樣OK 㗎。。最細size嘅房亦都夠打開行李箱。。仲有張沙發同枱

喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

seaheart88 發表於 19-8-23 05:54
唔會喎。。除咗嫌佢jr 站行去遠,同埋早餐位置太細人多攞嘢食就撞下撞下咁之外房嘅環境各樣OK 㗎。。最細s ...
睇佢網站建議人點行去jr個圖都覺得幾遠下但最新最近大阪jr站應該得呢間?有無再近d jr大阪站介紹(要新酒店,價錢不限)

翡翠宮

tashalammm 發表於 19-8-28 10:05
睇佢網站建議人點行去jr個圖都覺得幾遠下但最新最近大阪jr站應該得呢間?有無再近d jr大阪站介紹 ...

舊年就真係最新最近係呢間。。。今年我就唔知啦。。。。因為相連嗰兩個商場其實都人來人往拖住行李其實行得都唔方便。。所以令我哋感覺jr 站好似行左好遠路先到酒店。。

房間就好舒適亦都唔會逼。。。早餐食物其實OK架不過始終位置有限。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

yananji 發表於 19-8-28 10:34
你去這個網頁, 自己睇 : https://kansai-sanpo.com/new-hotel/

2019 新酒店, 在難波、心斎橋、日本橋都比 ...
好詳細等我睇睇先,不過我過幾日去,hankyu重未開

別墅

唔知大家有冇聽過Hearton 哈頓心齊橋呢?我見佢位置好方便! 價錢又平!大家有冇住過呢?

禁止訪問

複式洋房

回覆樓主:

試下St.Regis Osaka,住過返唔到轉頭,每次去都係住呢間,本町站旁邊,幾分鐘行到心齋橋,上次去成家踢拖去shopping,行到攰攰地返酒店放低野,仲一早叫定butler service 浴缸放定熱水沖壼熱茶,再訓個晏覺,夜晚再出動
去梅田坐兩三個站,十分鐘到

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

yananji 發表於 19-8-29 17:10
Hearton 係中小規模的連鎖商務酒店集團, 檔次不高, 但乾淨企理不會是問題.

只需要睇 $, 及睇位置. ...

日本整體係清潔的,就算平都清潔

禁止訪問

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

yananji 發表於 19-8-30 12:11
睇落幾好, Twin Room Yen 10,000 一晚 可以嗎 ?

如果唔夠, 可以加到 Yen 10,050

我 budget 亦只有咁上下

複式洋房

柯真酒店 (Hotel Kojan)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊