時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

d垃圾相咪del左佢囉,留黎做咩

大宅

20150618bb 發表於 19-8-22 16:03
你個樣可能有問題??點會呀最近二次都唔見有..............,是否你...............

後生高危,樓主睇落應該後生呀

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

男爵府

其實就算是查又有乜問題呢我最近返大陸,不過是去海南島,無比人查。 反而同我媽媽去沖繩,當時過海關冇乜人,我地第一個經過海關,我媽都成7x歲,重比海關帶入房仔搜索身

大宅

Lopopo 發表於 19-8-22 16:43
哦,原來都係聽朋友個姨媽個侄仔個大表姐
一開始講,以為係你親身經歷

上星期上去,福田口岸有見到有人抽樣查嘅,黑房門口都排哂隊,不過我拖住小朋友又唔係著黑衫白衫,所以無俾人請入房,朋友有試過俾人抽中,都係睇下手機入面有無相呀同massage嗰d。

大宅

Ohohmybaby 發表於 19-8-22 16:20
好啦!咁我唯有麻煩d,做定backup/一張張圖delete定先,感謝

我哩排返上去查佐兩次都冇查電話。其實就算查都唔會叫你刪曬D相,最多刪D敏感關於示威D相

子爵府

好媽媽勳章 大廚勳章 畀面勳章

OKC 發表於
我老公下星期會上深圳,佢係四五十歲大叔,唔知會唔會被人check

我c6 都過咗50 啦。冇查過,唔使驚

男爵府

我最近返過去兩次,前日同上星期,完全冇人查我,我覺得有d人講得誇張左

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Ohohmybaby 發表於
唔係,係某d關口特別嚴謹,見你有一張敏感圖,就叫你全部圖都要delete,但點可能一張所謂敏感圖都無?d朋 ...

想知咩係敏感圖?例如?

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

agroy 發表於
我最近返過去兩次,前日同上星期,完全冇人查我,我覺得有d人講得誇張左
...

我星期日一家返去,冇人查,都見唔到有其他人被查。

首頁

尾頁

跳至