使用意見

跳至

首頁

尾頁

子爵府

lovelybaby2015 發表於 19-8-24 21:58

你打錯字了jm
嘩~話人唔識英文鬼鬼鼠鼠改做"你打錯字了",一個post唔洗幾個#就知你咩國民
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

水晶宮

畀面勳章

m--m 發表於 19-8-25 00:16
嘩~話人唔識英文鬼鬼鼠鼠改做"你打錯字了",一個post唔洗幾個#就知你咩國民
...

唔想hurt你咋,原來你中文一樣唔掂
鬼鬼祟祟呀,鼠

水晶宮

畀面勳章

...

見你又錯,直接話你知,唔好話我今次hurt你

水晶宮

畀面勳章

...

面是人俾,架是自己丟

水晶宮

畀面勳章

...

我一定知你咩國民啦,這樣的知識水平,中英亂夾雜+鬼鬼「鼠鼠」

水晶宮

畀面勳章

你自己繼續,我有正經事忙,閃了

子爵府

一個唔夠7頁嘅post,被至少4位國民屈,証明已成BK風土病.
既然執法者有法不執......係不能執,國民唯有自保,小心提防.
出得嚟屈,預咗哽骨.

舒服屈的名單(完全符合不道歉不反省不進步嘅條件)持續更新 :

頭號佳麗)I9咩28
經驗 - 屈低分國民,封佢post仲走去投訴再比說話版主聽,屈低分國民仍在進行中嘅其中一位主角
年資 - 最長
特色 - 已找到一個屈人屈得舒服行得正企得靚嘅自由地方,將婀娜多姿屈屈不息技能喺BK燦爛盛放,代代相傳
改過指數 - 0 入嚟將僅餘嘅尊嚴拋棄

二號佳麗)cbe咩nd
經驗 - 屈我喺自由版出政治post
年資 - 不詳
特色 - 只許自己回覆,不許別人回答
改過指數 - 50/50 見過佢疑似比人屈,現在屈埋人一份

三號佳麗)lovely屈 baby咩(讀屈之後要停一停至夠快活)
經驗 - 屈我精神病,但自己先發病
年資 - 不詳
特色 - 能以別人一句說話診斷對方是否有精神病,有可能常在醫院走動.......極具權威嘅精神科顧問醫生
改過指數 - 難以估計 難明別人上forum要咁認真,但自己又玩認真,唔開開心心去搵消遣

仲有約二位國民屈我係連登文宣同轉會,由於唔記得個名又懶按上一頁,亦尚未証實屬於三不級別,因此暫不在上列.
你今日被舒服屈咗未?

如最大管理員選擇繼續包庇,請封本人帳戶.
如選擇"親子"王國,請執法,公平地,不分顏色分數,還我優質BK.
見我打錯字唔洗客氣可隨意提醒我,請勿縱容我

琥珀宮

畀面勳章

m--m 發表於 19-8-28 00:46
一個唔夠7頁嘅post,被至少4位國民屈,証明已成BK風土病.
既然執法者有法不執......係不能執,國民唯有自保,小 ...

我對號入座先
多謝你封我做佳麗

你話我屈低分國民,又話話比版主聽,你又唔係版主,你又知我有做過?
定有版主話過你知呀?

如果係有版主透露,我強力要求唔該版主出嚟解釋下

如果只係你猜測,就唔該你攞證據出嚟,咪山草藥亂噏

珊瑚宮

回覆樓主:

我又出吓場先
識同BK講錯, 即係事實, 但話我應該道歉。
既然係事實, 道咩歉?
又另出主題, 問BK應該幾耐要回應, BK無回覆添, 担心BK會唔會快收到投訴佢地留言呢
若咁玻璃心, 溫馨建議就唔好上討論區, 無人有義務必須附和其他JM留言, 相反不同意見聲音會唔少。
睇清楚, 我係建議咋, 廢事有人又話針對佢啦。

首頁

尾頁

跳至