婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我真係好憎呢個笑面虎99,喺人地面前扮晒野錫我咁,單獨相處就黑口黑面單單打打,串我餵得少人奶比bb(餵到bb兩個月大就因為產後抑鬱收左奶),串我鐘意扮靚係發姣,串我唔做家務搞到屋企好大塵(其實我日日清潔),串我令到佢個仔企喺我果邊,又串我冇幫bb搞到d濕疹(咁岩復發比佢遇到),佢真係好麻煩,咁唔鐘意我就唔好話想個仔早d結婚啦,當年又話好多謝我肯同佢個仔結婚,痴線架!

複式洋房

周杰倫老婆 發表於 19-8-23 00:20
我真係好憎呢個笑面虎99,喺人地面前扮晒野錫我咁,單獨相處就黑口黑面單單打打,串我餵得少人奶比bb(餵到b ...

呢個時間都開post 睇嚟你真係好憎佢
我自己就抱住個心態“唔指意你當我親生女咁錫 你煩小我一陣已經當幫手“ 至少咁樣會無咁炆 慢慢就會睇開啲 到佢真係唔講道理 你就借人地幫口去話佢啦

男爵府

串我令到佢個仔企喺我果邊

你呢句已經贏哂,嬲乜鬼,留返比佢嬲飽佢!

水晶宮

你有沒有同住?如果同住,我會盡力想方法搬走。

大宅

bigbigbcpc 發表於 19-8-23 01:35
呢個時間都開post 睇嚟你真係好憎佢
我自己就抱住個心態“唔指意你當我親生女咁錫 你煩小我一陣已經當幫 ...

深夜是我難得的私人時間嘛

大宅

章魚妹妹 發表於 19-8-23 03:20
串我令到佢個仔企喺我果邊

你呢句已經贏哂,嬲乜鬼,留返比佢嬲飽佢!

佢最嬲就係呢樣,本身佢同個仔已經關係唔多好
因為佢思想太固執又傳統,我地出街食好少少就話我地貪慕虛榮,我化下妝著下裙話我發姣,
我老公同我屋企人反而關係融洽

大宅

Astra00 發表於 19-8-23 06:32
你有沒有同住?如果同住,我會盡力想方法搬走。

冇同住呀,好彩咋

別墅

周杰倫老婆 發表於 19-8-23 09:02
冇同住呀,好彩咋

樓主冇同住有咩值得嬲,左耳听右耳出就得啦

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

無同住點解仲要單獨同佢相處?
你話單獨相處佢先會發作, 咁你老公唔在場你就唔好見佢啦
你之前應該拍片, 拍低你99既惡行, 俾你老公睇, 唔到佢唔認
如果你老公真係企你0個邊, 佢都應該幫你減少見99次數, 甚至唔見都仲得啦(如果真係咁撐你)
有C6撐, 啋99有味, 只要你唔好有任何野(金錢/湊B)要99幫手就OK

別墅

冇同住呀,好彩咋

呢樣就夠, 包容d就得

伯爵府

我真係好憎呢個笑面虎99,喺人地面前扮晒野錫我咁,單獨相處就黑口黑面單單打打,串我餵得少人奶比bb(餵到b ...

絕交啦
我99都極過份
我差點痴線呀
宜家都係咁
星期六日,係人都想抖下
條99 係都要過黎攪住晒
精神嚴重受壓

複式洋房

周杰倫老婆 發表於 19-8-22 06:20

好多99都係笑面虎嚟㗎,我嗰個都係,做節食飯成日扮到對我好好咁,成日叫豬隊友夾餸俾我食,係人面前扮到好關心我!單獨相處就顧住抱住個孫,唔會采我!

水晶宮

jj_eran 發表於 19-9-5 10:45
好多99都係笑面虎嚟㗎,我嗰個都係,做節食飯成日扮到對我好好咁,成日叫豬隊友夾餸俾我食,係人面前扮到 ...
好多奶奶咁啦!我那件奶奶都一樣,連我工人都知她假。如果可以不見我會不見;費事自己不開心。要見都拉埋她的仔在場。

大宅

我個件老野都好癲 我老公傷風感冒發燒都入我數 話我照顧得佢個仔吾好 佢老味你個仔由細到大都冇傷風感冒 冇發過燒架?我已經同佢一早割蓆 但佢都可以咁樣衝上黎發曬癲爆門入黎指住我鬧 自此連我老公都冇見佢老母了

翡翠宮

回覆樓主:

其實吾同住佢講乜仲洗乜在意
同住就話焗聽唧

禁止訪問

別墅

回覆樓主:

我奶奶都係痴痴地的,我教緊女時,吾係應該要個孫聽媽媽講,吾岩時叫個孫同媽媽say sorry, 佢仲要拖個孫入房,比埋電話佢,都吾緊要仲要笑住口,勝利咁,同我講做媽媽真係...火都黎個女又呀媽都吾搵,食飯時仲要同我講比個細女讀n等個細女早d番學,早d識性,咩人黎的

大宅

開心吸收勳章

我奶奶都係咁,有人係度唔出聲,單獨相處時不時單單打打。不過可惜佢唔夠醒,會比我串返轉頭,然後收皮。

水晶宮

niel 發表於 19-9-15 22:38
我奶奶都係咁,有人係度唔出聲,單獨相處時不時單單打打。不過可惜佢唔夠醒,會比我串返轉頭,然後收皮。 ...
如你老公在場,你寸奶奶,老公只有看到你寸奶奶那一面,不會覺得他媽不對。我已經學精左,在他仔面前,大家都做影后。費時多樣痛腳比人抽稱。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

冇同住呀,好彩咋

冇同住就好,唔好單獨見去,你C6起到佢就冇咁多野講

首頁

尾頁

跳至