時政擂台

跳至

首頁

尾頁

大宅

看見一個個朋友,就因為同自己偶像的觀點不同,將自己珍而重之多年的偶像CD全部拋棄,有必要嗎?太幼稚了吧?

接納不到不同聲音的人,求求你們想清楚才生下一代,因為將來你的兒女也未必接納你。

chloepapa  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-8-23 22:21

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Onetwofree 發表於 19-8-23 22:02
看見一個個朋友,就因為同自己偶像的觀點不同,將自己珍而重之多年的偶像CD全部拋棄,有必要嗎?太幼稚了吧 ...

口講話要咩接受唔同聲音, 事實呢?
放下自在

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

大宅

chloepapa 發表於 19-8-23 22:21

有病!

大宅

看見一個個朋友,就因為同自己偶像的觀點不同,將自己珍而重之多年的偶像CD全部拋棄,有必要嗎?太幼稚了吧 ...

幼稚到極
\\(^o^)//

珍珠宮

育兒性格勳章 睛靈勳章

由得佢囉!幼稚兼白痴到一個點!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

問佢知唔知乜叫真正民主?
我今日先係bk講某親戚因為“白色恐怖“怕俾人圍同俾人起底,甚至禍更家人,佢唯有delete 手機某歌星啲wallpaper 同鈴聲! 佢話佢咁大年紀怕俾人推跌佢,有乜事唔想影響家人

大宅

chloepapa 發表於 19-8-23 22:21

麻煩板主delete 呢個post, 本人無意挑事端,但被無理強行移到時政擂台,確實很不滿!你地既評核太低質了, 做更有意義的事吧!

首頁

尾頁

跳至