夫婦情感

跳至

首頁
23456...13

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

mingmama 發表於 19-8-25 15:26
我冇忽略老公啦~佢仲夜瞓過我

咁到妳要小心D

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-8-25 15:34
咁到妳要小心D

我真係唔驚囉~我好有信心的

男爵府

laufunhong 發表於 19-8-25 15:27
我就係想講,我地當佢出事既時侯,一d都唔平淡,就算回想起,也覺得冤枉
...

係喎, 妳老公仲有心機過我, 連面包都做埋.

是就手+醉酒嗎? 我突然想起池美麗.....

男爵府

mingmama 發表於 19-8-25 15:34
我真係唔驚囉~我好有信心的

做人要有自信, 啱既, 弓起!

大宅

PTMCYS 發表於 19-8-25 15:32
唉! 浪費左個出軌機會..... 對唔住, 唔應該咁講

哈哈,自從琴日睇完她她她開始情緒病又發作,keep 住想喊mood, 終於比你呢句引到我笑了!

我都同老公講左幾次,要食都食件好架/索架,好似張犧雯個隻我無野講,或者提個36d 24 腰既我也心甘情願,輸比個件,其實心有不甘架!

最緊要係無論外表,知識同智慧也沒有!
好似曹永廉個小三梁芷珮個角色,又正又索又有見識,比我都比佢charm 到!我老公個小三 無樣無身材無錢無家底無事業,唔溫柔(睇佢地d message 知)唔安守小三本份(怨我老公星期日同平日夜晚唔回message ) ! 事後我老公也說了一句,係我老公提升了她,帶佢提升品味!只能夠說,佢唯一上到位機會,就係可以同我老公飲野(續)

大宅

PTMCYS 發表於 19-8-25 15:37
係喎, 妳老公仲有心機過我, 連面包都做埋.

是就手+醉酒嗎? 我突然想起池美麗.....

玩鬥大、投我老公所的(搞室內war game、跟佢爬龍舟、跑山比賽去做support )

我真心覺得池美麗靚好多,不過肥 (小三無佢咁肥),小三眼比池美麗還要小,面還要大

所以我先說,老公對我真係好好,無乜人做到的

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 laufunhong 的帖子

jm,唔需要用「輸」呢個字,男人天生係花心,
佢地忠誠只係因為冇機會。
你老公未必愛上小三,
好多中佬都係貪戀愛嘅感覺,
想測試下自己嘅魅力。

你只是太相信C6,
但絕不是錯,
更不是輸,
係你C6 自己攞來衰,
以後你不再信佢,
或你學佢搵件外遇,
佢就唔好怨了。

yau2012    發表於 19-8-28 22:18

大宅

soso1227 發表於 19-8-25 16:14

多謝你,都係既,其實一日未埋單,我仲未死,都唔需要分輸贏

其實我地依家好地地既,只係心中個傷口好弱,睇下電視劇又代入了! 情緒不穩,加上Bk 又有人傾下計,又勾起d解唔開既結

其實自從第三次發現佢地又聯絡返,我同佢再次撻牌,我自己也即時已經放底了很多,之前很愛很愛,唔會想放手!到了三次發現,終極崩潰,我也清醒了,係仲有愛既但不再無條件投入,自己明白佢隨時也有離開的誘惑,要阻也阻不住,見步行步啦!

複式洋房

soso1227 發表於 19-8-25 16:14

你講得很有道理。佢哋忠誠只係因為冇機會

我起初會諗 ,係唔係我比不上小三。但我慢慢想通,我係唔夠佢主動,cheap, 但係我潔身自愛,冇做過對唔住人的事,係我老公唔識珍惜,係佢地欠我。

我現在都不會再放太多感情在他身上,自己裝備好自己,自己想點就點,開心就一齊,唔開心就

yau2012    發表於 19-8-28 22:19

子爵府

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-8-24 17:34
再講起,我依然可以即刻哭出來!諗番起我老公,有無人會相信,每天我的早、午餐也是佢準備,早餐有自己沖的 ...

男人會將你啲種付出為理所當然,日復日咁樣整佢唔會有特別嘅感動,其實我開始明白男人嘅概念根本就唔係要你照顧好佢個胃或者照顧佢嘅生活,因為佢覺得呢樣嘢可以請工人做,久唔久俾啲驚喜唔好煩佢,我寧願比心機打理好自己仲好

子爵府

2019新春慶豚圓

chillimom 發表於 19-8-24 22:55
幾歲人?今日先知?BTW, 亦有科學根據。愛情賀爾蒙好似只有三年

係2年,有啲單純外表吸引嘅半年都應該唔到,即呢兩年來你撩鼻屎佢都覺得特別靚,我以前識個男朋友好愛愛到咩都得,我哋日日見日日打茄輪都覺得咁樣可以繼續,永遠都咁愛對方,但其實維持左三四個月之後慢慢就冇,到而家你問我愛佢乜嘢我講唔出

大宅

fatping 發表於 19-8-26 11:18

男人會將你啲種付出為理所當然,日復日咁樣整佢唔會有特別 ...

你可否看看我的內容? 我說的行為係老公為我做的,填飽我的胃,而不是我為佢而做!我完全無要求的,但佢自願為我付出,每朝身水身汗,這不是愛嗎?

子爵府

2019新春慶豚圓

laufunhong 發表於 19-8-26 11:42
你可否看看我的內容? 我說的行為係老公為我做的,填飽我的胃,而不是我為佢而做!我完全無要求的,但佢自 ...

Sorry睇錯了,咁唔怪得你咁唔開心,既然已過就重新開始,就當係你哋婚姻嘅小小磨練,因為咁好嘅老公其實你都唔會搵得返,祝福你

大宅

fatping 發表於 19-8-26 11:47

Sorry睇錯了,咁唔怪得你咁唔開心,既然已過就重新開始,就 ...

多謝你

複式洋房

好有共鳴! 由相遇-拍拖-結婚-生仔, 一起共渡了二十年, 由零開始到生活安定, 有樓, 有車, 有工人, 有一7天突然又直接話佢出面有女人, 我無對佢哭,無發癲, 當時只是好平靜地叫佢走, 留下間屋同個囡比我, 你就可以走!

複式洋房

回覆 HKKT 的帖子

佢坦白係想返轉頭定係摊牌呢?

複式洋房

回覆 Perpersis 的帖子

3人行

複式洋房

回覆 HKKT 的帖子

佢話佢個心真是可以界開一半!

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 HKKT 的帖子

咁你有何打算

男爵府

laufunhong 發表於 19-8-25 15:47
哈哈,自從琴日睇完她她她開始情緒病又發作,keep 住想喊mood, 終於比你呢句引到我笑了!

我都同老公講左 ...

keep 住想喊mood, 終於比你呢句引到我笑了!---> 若然幫到妳一笑, 就沒有浪費了我這句說話了...

張犧雯 ---> 是否扮醫生, 穿晚禮服走光用電鋸切傷者頭做手術這位? 這類型, 暫時覺得一般....

梁芷珮 ---> 平時覺得無咩特別, 片頭見佢背住鏡頭, 穿黑色lace內衣, 配合啡色的肌膚恰到好處, 加上close up 金色頭髮遮半面, 輕輕一句, 你自由啦! 感覺有點睇頭, 好有中女的成熟味....係一種需要妳的感覺, 再加點香水, 好多男士都會頂唔住的. 所以唔同情境, 衣著, 髮型等, 會令人印象突然改變.

我老公個小三 ---> 不, 妳把我剛才吹起的美麗泡泡徹底弄破了....

首頁
23456...13

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊