親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

2020勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
ChanNamiBB 發表於 20-1-8 11:51
大阪市我主要都係shopping , 行下難波, 道顿崛 呢D地方, 掃下街同食國產牛, 那些景點都去過哂了,冇乜興趣 ...

day1 落機後心齋橋
day2 環球
day3 天xx筋橋(唔太記得個名)expocity
day4 木津+京都和服
day5 枚方
day6 黑門,心齋橋hea
day 7 回程,諗緊去唔去outlet 先走去機場
你知唔知個outlet 同機場係咪好近?

大宅

2020勳章

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

哎呀,我唔記得買環球快証4個款,依家無得買到,大家會唔會俾多少少錢買快証7個款?但我兩個小朋友又唔會玩 刺激遊戲
係去環球當日即時會唔會有快証買到㗎?

複式洋房

bebeching 發表於 20-1-15 11:27
哎呀,我唔記得買環球快証4個款,依家無得買到,大家會唔會俾多少少錢買快証7個款?但我兩個小朋友又唔會玩 ...

聽朋友講,佢地冇買, 有遊戲佢地等左2個鐘, 佢地玩左2個遊戲就用左4個幾鐘, 時間就係金錢, 去日本成本唔低, 我會買

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆 bebeching 的帖子

你有無試過係KLOOK睇呀? KLOOK都有快證買架!

大宅

2020勳章

AWma 發表於 20-1-15 12:40

你有無試過係KLOOK睇呀? KLOOK都有快證買架!

有……kkday都睇埋,俾人買唒
依家係東瀛遊都買,仲要星期六(一定超爆),不過佢話都要睇日本個邊有無,無就退款,到時要諗點算……唔通要買快證7多成500幾,但又玩唔到

大宅

2020勳章

arftim 發表於 20-1-15 11:29
聽朋友講,佢地冇買, 有遊戲佢地等左2個鐘, 佢地玩左2個遊戲就用左4個幾鐘, 時間就係金錢, 去日本成本 ...

依家度度都俾人買唒
依家係東瀛遊都買,仲要星期六(一定超爆),不過佢話都要睇日本個邊有無,無就退款,到時要諗點算……唔通要買快證7多成500幾,但又玩唔到
一係第二款快證4,但無小小兵團玩,要排隊……

複式洋房

bebeching 發表於 20-1-15 15:57
依家度度都俾人買唒
依家係東瀛遊都買,仲要星期六(一定超爆),不過佢話都要睇日本個邊有無,無就退款,到 ...

或者買vip手環, 可早些入場, 一開門可以玩到2個遊戲, 跟住食野再正常排一個?

男爵府

2019新春慶豚圓

你去咁多日, 係另外嗰幾日都無快證? 可唔可以試下調動行程呀?如果唔玩其它遊戲又比錢買7日的話, 好唔抵喎.

ps. 我無諗過真係會賣晒架!!! 我都幫我老公和阿仔買左4的快證... 我同阿女因為唔玩翼龍, 所以無買快證.
我仲諗, 會唔會太快買左快證, 點知原來真係會賣晒.

男爵府

2019新春慶豚圓

剛剛睇返POST, 原來你初三出發, 計劃初四去環球影城???
我係初二出發, 買左初三的環球影城快證.

大宅

2020勳章

AWma 發表於 20-1-15 17:04

你去咁多日, 係另外嗰幾日都無快證? 可唔可以試下調動行程呀?如果唔玩其它遊戲又比 ...

係日本個幾日都full唒
我都估唔到咁爆,可能新年真係好多人去

大宅

2020勳章

AWma 發表於 20-1-15 17:07

剛剛睇返POST, 原來你初三出發, 計劃初四去環球影城???

原來俾你買咗

大宅

2020勳章

arftim 發表於 20-1-15 15:59
或者買vip手環, 可早些入場, 一開門可以玩到2個遊戲, 跟住食野再正常排一個?
...

依家睇埋東瀛遊個邊有無位,無就諗住買另一款快證4,起碼有個哈利波特同蜘蛛俠玩下,小小兵就排下囉
不過等個邊覆有無位,怕又俾人買埋,咩都無
依家心情好不安……
我見好多人都係買早入場,不過我諗新年真係好多港人去,排都係一個大問題
期求可以買到……雖然星期六都係超多人,但起碼排少一半都好好

男爵府

2019新春慶豚圓

發表於 前天 06:45 |顯示全部帖子
bebeching 發表於 20-1-15 22:29
原來俾你買咗

我係買左翼龍4, 我上klook見仲有, 你應該買另一款的4吧。。 不過都好驚其他遊戲都多人。。

大宅

2020勳章

發表於 前天 14:13 |顯示全部帖子
AWma 發表於 20-1-16 06:45
我係買左翼龍4, 我上klook見仲有, 你應該買另一款的4吧。。 不過都好驚其他遊戲都多人。。 :thinki ...

東瀛遊都無位了,依家買咗同你一樣嘅快證4,想問哈利波特係咪會有個 指定 時間要去玩?但我唔見有?定自己係環球個邊拎時間?

大宅

2020勳章

發表於 前天 14:18 |顯示全部帖子
AWma 發表於 20-1-16 06:45
我係買左翼龍4, 我上klook見仲有, 你應該買另一款的4吧。。 不過都好驚其他遊戲都多人。。 :thinki ...

係咪跟依個時間玩?哈利波特係咪要去環球個邊換証?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

發表於 昨天 06:23 |顯示全部帖子
bebeching 發表於 20-1-16 14:18
係咪跟依個時間玩?哈利波特係咪要去環球個邊換証?

我估應該係跟時間去玩吧。不過我自己和女無買快證, 所以去到都會去取hp證, 睇下幾點可入去。

大宅

2020勳章

發表於 昨天 15:19 |顯示全部帖子

回覆樓主:

京阪本線&阪急京都線係咪兩條唔同嘅車?我見klook依個係for阪急

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

複式洋房

發表於 昨天 15:58 |顯示全部帖子
bebeching 發表於 20-1-17 15:19
京阪本線&阪急京都線係咪兩條唔同嘅車?我見klook依個係for阪急

2款不同的, 我買這個
京都 - 大阪觀光通票 &枚方樂園/大鞍馬區&貴船地區一日通票 https://www.klook.com/zh-HK/activity/20538

大宅

2020勳章

發表於 18 小時前 |顯示全部帖子
arftim 發表於 20-1-17 15:58
2款不同的, 我買這個
京都 - 大阪觀光通票 &枚方樂園/大鞍馬區&貴船地區一日通票 https://www.klook. ...

你去枚方就係用依隻卷?

大宅

2020勳章

發表於 18 小時前 |顯示全部帖子
arftim 發表於 20-1-17 15:58
2款不同的, 我買這個
京都 - 大阪觀光通票 &枚方樂園/大鞍馬區&貴船地區一日通票 https://www.klook. ...

好彩有你提我,我未見過有依款
一日去京都應該買阪京電鐵?
一日去枚方就買你講依隻?見人話枚方入場都貴,我個仔5歲係咪買埋會抵d?
thanks

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊