美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

係呢度爬左文好耐,一直拖著冇去試
本身又覺得得幾粒班,好似好唔抵
點知上到去,呀靚女幫我影果張相,嘩,原來成撻賀爾蒙斑穩藏係面珠,仲成面微絲血管,唔怪之得我點搽美白都係咁暗啞同埋膚色唔均勻..

靚女話我要用pico 打賀爾蒙班,+幾次1064打結焦整走幾粒曬班,甩晒所有班就要打第樣野整走啲微絲血管

效果方面,試完第一次Pico, 即時見到有明顯嫩膚效果,至於斑斑同暗瘡印就淡左唔係好多,目測淡左啲啲啦,打算繼續試多幾次,希望快啲變番白淨就好,忽然好心急快啲過三星期再打

複式洋房

回覆樓主:

打完斑皮膚係會滑啲 期待你繼續包膠

別墅

回覆 mariefish 的帖子

我之前係NuXX度做,做pico,美國機,course差不多6000,買左8次,頭四次果女仔做得好好,無左好多斑,之後就惡夢,次次等半個鐘都算,個女仔幫我打完2次,完全無效果,$6000一次咖,話要換其他同事啦,點知真係佢做,真係嬲,無效果,浪費時間。好彩頭4次都遇到果好,佢生bb後就無做了。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

MrsLee20171208 發表於 19-8-25 21:56
回覆 mariefish 的帖子

我之前係NuXX度做,做pico,美國機,course差不多6000,買左8次,頭四次果女仔做得 ...

你呢間咁貴既?我今次用其他舊會員試做價好似千幾蚊,有4000發,實數忘記左,因為我買左堆護膚品,個顧問話我要做pico 及其他療程加埋共$17600左右,做緊promotion 有其他野送,所以我即刻都買左$15000plan (可當$17000用)
咁你做左四次,而家仲有冇斑呀?

翡翠宮

bonnie8567 發表於 19-8-25 19:53
打完斑皮膚係會滑啲 期待你繼續包膠

係啊,我原本以為第一次唔期望有咩效果,以前做過1064覺得唔太啱我,抱住試下既心態試下pico 咋,估唔到又幾好下次做完會再來包膠

別墅

mariefish 發表於 19-8-25 23:51
你呢間咁貴既?我今次用其他舊會員試做價好似千幾蚊,有4000發,實數忘記左,因為我買左堆護膚品,個顧問 ...

我打美國機pico sXXe .好有效,依家唔化妝都無問題,以前化左妝都一撻撻,部機好有效,但之後4次果女仔唔識打,度數&下數都好影響,其實唔洗買佢d產品,自己做足防曬,勁搽保濕就已經好夠

禁止訪問

翡翠宮

MrsLee20171208 發表於 19-8-26 00:02
我打美國機pico sXXe .好有效,依家唔化妝都無問題,以前化左妝都一撻撻,部機好有效,但之後4次果女仔唔 ...

好羨慕啊可以唔化妝我做果部應該唔係picosure, 買左枝保濕精華咋,防曬我自己仲有,咁你其實唔洗買八次咁多,四次都已經咁好效果

複式洋房

mariefish 發表於 19-8-25 23:51
你呢間咁貴既?我今次用其他舊會員試做價好似千幾蚊,有4000發,實數忘記左,因為我買左堆護膚品,個顧問 ...

會唔會好hard sell?

翡翠宮

keywong66 發表於 19-8-26 18:24
會唔會好hard sell?

咁又冇,佢係講解我知我皮膚有啲咩問題,要做啲咩,有啲咩plan, 叫我試完返屋企先慢慢考慮,講完就安排入房做療程了

公爵府

MrsLee20171208 發表於 19-8-26 00:02
我打美國機pico sXXe .好有效,依家唔化妝都無問題,以前化左妝都一撻撻,部機好有效,但之後4次果女仔唔 ...

其實想問做呢啲可以搵到醫生做嗎? 覺得搵醫生做會專業啲! 就算每次貴啲都值呀! 起碼唔hardsell, 又每次識較好部機先幫妳整

複式洋房

zoie_w 發表於 19-8-28 11:57
其實想問做呢啲可以搵到醫生做嗎? 覺得搵醫生做會專業啲! 就算每次貴啲都值呀! 起碼唔hardsell, 又每次 ...

我嗰間說其實PICO 都是 1064 Q switch, 只不過多了一個蜂巢發射頭,故用納秒出番同樣度數亦可做到皮秘功效。因市場銷售關係故要出些新野比些顧客再可銷費多些,因上官網看過其實皮秒是打紋身最好的,以上只是本人在醫生口中得知的知識。不喜勿插。

禁止訪問

翡翠宮

Kikinaya 發表於 19-8-28 12:26
邊部機呀?幾錢次?

enlighten pico, 舊會員refer試做價1580

禁止訪問

複式洋房

zoie_w 發表於 19-8-28 11:57
其實想問做呢啲可以搵到醫生做嗎? 覺得搵醫生做會專業啲! 就算每次貴啲都值呀! 起碼唔hardsell, 又每次 ...

其實醫生都只係部機間公司D工作人員教佢點用,醫生讀醫嘅時候係唔會學用呢D機呀~

公爵府

bonnie8567 發表於 19-8-30 15:49
其實醫生都只係部機間公司D工作人員教佢點用,醫生讀醫嘅時候係唔會學用呢D機呀~
...

醫生會小心啲唔比自己出錯唔比自己亂來吧!

公爵府

siuu198918 發表於 19-8-28 19:15
我有個貴婦fd,佢成面荷爾蒙斑,$5xxx 直接醫生打都係呢間,要求開高度數打到結蕉,我見佢有白淨左,我覺 ...

荷爾蒙斑好難攪架! 如果$3xxx打一次有效果又ok 喎!

禁止訪問

公爵府

siuu198918 發表於 19-8-30 21:25
最少都要做6次先清到哂,我見佢做左第3次白左淡左好多,佢係醫生做,3千幾一次就得大把人肯做
...

六次

首頁

尾頁

跳至