美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

zoie_w 發表於 19-8-28 11:57
其實想問做呢啲可以搵到醫生做嗎? 覺得搵醫生做會專業啲! 就算每次貴啲都值呀! 起碼唔hardsell, 又每次 ...

呢度個醫生,約佢起碼遲半個鐘以上。有一次等左一個鐘,之後都係約治療師做
治療師就睇你好唔好彩喇,我開頭預到個好既,4次無左好多,之後果幾次,第二個人打就無咩用囉。出面平果d機,做荷爾蒙班又無咩效,所以我一揀就揀左美國機picosxxe.係貴就貴,但依家無復發,都覺得好值得既,係之後果幾次做得唔開心囉

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主:

更新:十月
原本約左打第三次pico, 點知顧問望完我塊面,話好多碎班浮左上來,建議我打結焦,咁我唯有變身花面貓幾日,補張相先,呢張係打完第三日,比第一天明顯

洋房

mariefish 發表於 19-10-9 11:59
更新:十月
原本約左打第三次pico, 點知顧問望完我塊面,話好多碎班浮左上來,建議我打結焦,咁我唯有變身 ...

相比之前好咗幾多呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

vickma1314 發表於 19-10-25 14:24
相比之前好咗幾多呢?

我覺得嫰膚效果比較明顯,至於啲隱藏既賀爾蒙斑,反而係打完結焦後浮左上面,所以下星期要打zooper1064 同埋Excel v

伯爵府

mariefish 發表於 19-8-25 17:18
係呢度爬左文好耐,一直拖著冇去試
本身又覺得得幾粒班,好似好唔抵
點知上到去,呀靚女幫我影果張 ...

我打咗五次Pico五次1064都係清到40%

翡翠宮

heily123 發表於 19-10-26 19:46
我打咗五次Pico五次1064都係清到40%

你都係賀爾蒙斑? 我只有兩小撻賀爾蒙斑,反而有幾粒大既曬斑未整,同埋仲有紅血管要處理

伯爵府

mariefish 發表於 19-10-26 20:05
你都係賀爾蒙斑? 我只有兩小撻賀爾蒙斑,反而有幾粒大既曬斑未整,同埋仲有紅血管要處理

我係荷爾蒙斑好大達,你打pico之前有冇影底層相啊?

禁止訪問

翡翠宮

heily123 發表於 19-10-26 20:42
我係荷爾蒙斑好大達,你打pico之前有冇影底層相啊?

有影底層相呀,我係好淡一撻仔,再加幾粒曬斑,暗瘡印每邊幾粒,底層相都顯示係好多紅色素咁,咁你個賀爾蒙斑有冇建議話做啲咩可以甩晒呀?

翡翠宮

rubychak 發表於 19-10-26 21:31
幾多錢?

Pico 由舊會員refer試做$1580

伯爵府

mariefish 發表於 19-10-26 22:43
有影底層相呀,我係好淡一撻仔,再加幾粒曬斑,暗瘡印每邊幾粒,底層相都顯示係好多紅色素咁,咁你個賀爾 ...

都係打Pico ,但最近幾次好似無進展。如果連Pico都無效即注定我係無得救

翡翠宮

heily123 發表於 19-10-26 22:51
都係打Pico ,但最近幾次好似無進展。如果連Pico都無效即注定我係無得救

我下次試Excel v 加zooper 1064, 到時再來報告效果,我第一次試呢兩款,睇下果撻賀爾蒙斑點

大宅

siuu198918 發表於 19-8-28 19:15
我有個貴婦fd,佢成面荷爾蒙斑,$5xxx 直接醫生打都係呢間,要求開高度數打到結蕉,我見佢有白淨左,我覺 ...

去荷爾蒙斑要搵D有保證先好打, 我之前都試過picosure, 但打左3次得個白淨, 荷爾蒙斑無淡過
依家轉左第2間, 荷爾蒙斑包打一次有效, 同埋打一次仲白過打3次picosure, 試做$1800, JM可考慮下

禁止訪問

複式洋房

2021可愛聖誕B勳章

stepfhenie 發表於 19-10-28 19:29
去荷爾蒙斑要搵D有保證先好打, 我之前都試過picosure, 但打左3次得個白淨, 荷爾蒙斑無淡過
依家 ...

咁勁!荷爾蒙斑包一次打清?用咩機打?

男爵府

我想問PICO會唔會返白,我打1064都打走好多斑,但之後發覺開始有返白的情況

翡翠宮

大妹妹 發表於 19-10-29 09:49
我想問PICO會唔會返白,我打1064都打走好多斑,但之後發覺開始有返白的情況

Pico 反白同反黑既機會率都比1064低好多,打完一定要記得做足防曬同埋搽反黑膏,我有時都唔記得搽,好彩都冇事

題外話,我以前係第間脫毛,隻腳都有反白,因為我隻腳懶防曬

伯爵府

mariefish 發表於 19-10-26 22:44
Pico 由舊會員refer試做$1580

A+?

翡翠宮

longlong1129 發表於 19-10-30 08:20
A+?

佢另一間,都係A字頭個名長啲

伯爵府

stepfhenie 發表於 19-10-28 19:29
依家 ...

邊間

首頁

尾頁

跳至