美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 stepfhenie 的帖子

hello 麻煩你可唔可以PM資料俾我﹖我都搞唔掂D斑啊 ..thx

大宅

我覺得打斑如果醫生/治療師有信心幫手打到結焦會清快d,唯一唔好係樣衰幾日一點點,但真係會快過慢慢打

水晶宮

2019勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Dilyschqn 發表於 19-11-18 01:59
我覺得打斑如果醫生/治療師有信心幫手打到結焦會清快d,唯一唔好係樣衰幾日一點點,但真係會快過慢慢打
...

你係打pico定1064結焦呀?

別墅

2019新春慶豚圓 2019勳章

sheetaa 發表於 19-11-17 05:54

hello 麻煩你可唔可以PM資料俾我﹖我都搞唔掂D斑啊 ..thx ...

可以啊…你打過咩機啊

男爵府

打1064,要結焦,我打3次就無哂,但結焦果排,大概一星期,好樣衰😂😂

男爵府

回覆 Doobi 的帖子

我都有做pico,效果好好,去紋

別墅

Doobi 發表於 19-11-20 23:52

打1064,要結焦,我打3次就無哂,但結焦果排,大概一星期,好樣衰😂&#12851 ...

咁勁 3次就無哂。 你係淺層曬斑果d ?

男爵府

我本身多斑和深色,打完結左焦,一次比一次淺,我打左4次結,一次唔結,現在無哂了,我將剩餘的加錢改脫小腿和前臂毛毛👍😂😂

複式洋房

mariefish 發表於 19-11-6 19:24
剛剛去睇下真係勁抵喎,你想做邊幾款呀?
我暫時只試過pico, Excel v 同 hydra咋, 其他都未試過
...
今日交通順d去左買,我都同你一樣揀pico, excel同hydra peel, 計過抵所以買左兩套

水晶宮

車車一家人 發表於 19-11-23 01:30
今日交通順d去左買,我都同你一樣揀pico, excel同hydra peel, 計過抵所以買左兩套
...

可以買兩套架?佢唔係一個月內要用完?定係我記錯左

複式洋房

mariefish 發表於 19-11-23 12:57
可以買兩套架?佢唔係一個月內要用完?定係我記錯左

一套三個月,兩套就會extend 到六個月
一個月內做哂我唔會買啦,塊面頂唔順做咁多樣野

水晶宮

車車一家人 發表於 19-11-23 20:35
一套三個月,兩套就會extend 到六個月
一個月內做哂我唔會買啦,塊面頂唔順做咁多樣野
...

咁咪仲抵過plan 囉,我原本想試超頻果套,但係計落又好似你揀果套抵啲咁

複式洋房

mariefish 發表於 19-11-23 21:00
咁咪仲抵過plan 囉,我原本想試超頻果套,但係計落又好似你揀果套抵啲咁

...
如果D野岩做,聖誕優惠抵呀,我估半年都做得哂,只要交通冇影响

複式洋房

mariefish 發表於 19-10-26 19:06
我覺得嫰膚效果比較明顯,至於啲隱藏既賀爾蒙斑,反而係打完結焦後浮左上面,所以下星期要打zooper1064 同 ...

jm 妳係邊間打? 我打開斑位皮膚科E生話, 如果打完結焦後,其它斑浮左上面, 完全係人為錯誤, 打斑只會越打越少斑, 唔會將隱藏既賀爾蒙斑浮面, 之後再打走, E生話呢D只係為過錯搵個藉口, 呢D咁唔專業美容院, 妳真係要小心D!!

水晶宮

winghc21 發表於 19-11-26 18:49
jm 妳係邊間打? 我打開斑位皮膚科E生話, 如果打完結焦後,其它斑浮左上面, 完全係人為錯誤, 打斑 ...

我都有嘢想請教你

別墅

stepfhenie 發表於 19-11-11 13:11
我之前picosure咪搵Doctor打,但無效,呢次係治療師打,但佢真係好PRO,我已介紹左5個朋友比佢,個個都讚佢,費 ...

可以PM我嗎?

子爵府

jm 妳係邊間打? 我打開斑位皮膚科E生話, 如果打完結焦後,其它斑浮左上面, 完全係人為錯誤, 打斑 ...

我見好多人都話打完仲多斑咁,咁你係醫生打貴唔貴?幾錢?如果打幾次搞掂就好了。

大宅

2019新春慶豚圓

請問人為出佐咩錯,先會令無斑既位出現斑?例如係打既度數問題?時間定係點呢?可5可以詳細講下。謝謝!

大宅

2019新春慶豚圓

liuma 發表於 19-11-27 16:57
請問人為出佐咩錯,先會令無斑既位出現斑?例如係打既度數問題?時間定係點呢?可5可以詳細講下。謝謝!
...
我都想知,謝謝!

男爵府

liuma 發表於 19-11-27 16:57
...

Jm那位皮膚科醫生説的只是一部份對。
如果單純只是有雀斑,結焦後反而更多色素浮出便應該是反黑。原因可以是度數打得太大,亦可以是激光後防曬護理做得不足。
如果底層是有深層荷爾蒙斑的話根本不適合做結焦。荷爾蒙斑絕對是要一層一層慢慢由皮膚底層退出表層排走的,否則荷爾蒙斑可以怎樣排走呢?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊