自由講場

跳至

首頁
56789...10

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓

caryfox 發表於 19-8-26 00:53

仙姐被禁訪,之前有會員講,因為⋯⋯捉小三!

竟然?

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yk0108 發表於 19-8-26 00:52
點啫你? 係你讚我叻渣, 你係咪精神錯亂呀? 一時又讚, 一時又問返有幾叻. 好難跟你個tone呀
...

原來你睇唔明?
唔怪得成日話人文盲屎尿屁囉,原來你聽得最多
Level爭咁遠唔怪得跟唔到 [個tone]

伯爵府

2019新春慶豚圓

stkyo 發表於 19-8-26 00:59
我有故事,你有無酒?

C被封,原因佢係一個post遇上一個仇家D,咁佢哋鬧咗成晚,我又咁啱好無聊 ...

酒就冇了,牛奶兩枝,要嗎?哈哈
估吾到喎,原來係甘,不過其實仙姐有免費指點我迷津一下既。我以為佢只是幫人批命批到攰,所以心情吾好啫。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:06
竟然?

你真唔知,定假唔知,定係扮唔知⋯⋯
成個星期都是這個話題⋯⋯仙姐『死』因聆訊

伯爵府

2019新春慶豚圓

abc2011313 發表於 19-8-26 01:09
原來你睇唔明?
唔怪得成日話人文盲屎尿屁囉,原來你聽得最多
Level爭咁遠唔怪得跟唔到 [個ton ...
係咪只得你自己睇得明?

成日? 你個腦個時空又有問題? 驗吓個腦

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

I9528 發表於 19-8-25 22:04
一個1.0
一個2.0
並非浪得虛名,今日終於見識到

真係大開眼界

伯爵府

2019新春慶豚圓

caryfox 發表於 19-8-26 01:10
...

哈哈,因為當時太多人討論,太長,我又忙,所以冇心睇,我只是立過下眼有人說佢賣廣告,又有人說佢叫人捐錢批命又冇答人,之後仲叫其他人吾好開先例。

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

crystal媽咪 發表於 19-8-25 18:56
我見之前有啲係問嘢,有啲係推翻出嚟。
之前有一個,樓主老公死左一年。有心/無心都好,要問野唔該自己開p ...

甘變態

伯爵府

2019新春慶豚圓

caryfox 發表於 19-8-26 01:10
...

佢點知個個人就是小三?有蛛絲馬跡?不過如果是現實生活中識的,又真是好清楚對方是否衝著自己來的

伯爵府

2019新春慶豚圓

09daisydaisy 發表於 19-8-26 01:18
甘變態

大把變態的人

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:18
佢點知個個人就是小三?有蛛絲馬跡?不過如果是現實生活中識的,又真是好清楚對方是否衝著自己來的
...

D自己講架,話個男嘅係佢以前嘅講師,跟住仲話佢前妻係BK會員都唔敢出聲

伯爵府

2019新春慶豚圓

stkyo 發表於 19-8-26 01:37
D自己講架,話個男嘅係佢以前嘅講師,跟住仲話佢前妻係BK會員都唔敢出聲
...

小三自己講?甘勇?而家d人真是勇。唉

伯爵府

2019新春慶豚圓

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:43
路過.....

佢想澄清自己唔係小三, 將成個認識過程講出黎. 傻.....

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:43

最初係分享咁囉!唔知點解爆下爆下,原來個男嘅同佢撻著個陣未離婚

話佢前妻唔敢出聲係被封個晚講,用嚟串C,即係人哋老婆都無出聲你出咩聲咁囉

水晶宮

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:18
...
我都唔係好清楚,
只係聽返呢度啲會員引述及回憶「話當年」。。。

我驚我搞錯咗,唔敢再引述咁多內容,變咗越講越亂⋯⋯

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yk0108 發表於 19-8-26 01:11
係咪只得你自己睇得明?

成日? 你個腦個時空又有問題? 驗吓個腦

睇怕係得你睇唔明

睇都未睇得明衝出嚟自暴其短!隻豬高章過你N倍囉使鬼你做炸両
中年大叔匿係女人堆藉住撩交嗌擦存在感呀?

水晶宮

澳門媽媽 發表於 19-8-26 01:15
哈哈,因為當時太多人討論,太長,我又忙,所以冇心睇,我只是立過下眼有人說佢賣廣告,又有人說佢叫人捐 ...
嗰陣真係一人一句,有人隱若講DD,又有人講極都唔明,不停發問,
睇到我頭都暈,七國咁亂㗎!

伯爵府

2019新春慶豚圓

abc2011313 發表於 19-8-26 01:56
睇怕係得你睇唔明

睇都未睇得明衝出嚟自暴其短!隻豬高章過你N倍囉使鬼你做炸両
中年大叔!!!!!

真係笑到我喊! 喂, 咁你係咪公仔國王? 向你敬禮!

隻豬高章過我, 好呀! 做人要戥人開心.

炸両? 咁你係咪呀? 都幾好食架!

伯爵府

2019新春慶豚圓

stkyo 發表於 19-8-26 01:46
最初係分享咁囉!唔知點解爆下爆下,原來個男嘅同佢撻著個陣未離婚

話佢前妻唔敢出聲係被封個晚講 ...

我係中年大叔!!!!!

笑C 我.

真係好開心既一天!

象牙宮

yk0108 發表於 19-8-26 02:04
我係中年大叔!!!!!

笑C 我.

你幾時變咗性

首頁
56789...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊