自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

用戶要求終止服務

澳門媽媽 發表於 19-8-25 21:04
係,好多舊帖都有推反出來,早幾日個個nicolechan82X都推左啦,仲要個事主問個男友去叫雞,佢好傷心,個帖 ...

我都只係見到,感同身受,覆左句(一個男人去到邊旅行都叫雞,真係難保結婚後係唔會去叫的,JM 講得岩), 冇睇日期係唔岩,但而家要俾人拎來造作,開名公審我如果我咁都人品差,咁刻意攻擊我嗰啲人呢 搞到我而家要請管理員幫我凍結個帳戶,唔想再俾人拎出嚟無理公審

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-25 22:23
對了,我就是想d人明白甘既意思,你睇完舊帖有需要咪私下Pm問囉,做乜要推上來再引人討論呢?居心叵測。雖 ...

你可以話我冇同理心,但係我真係好討厭啲心腸惡毒嘅毒婦,呢啲不斷口出惡言咀咒人地遭遇天災,係報應係抵死嘅人,我永遠都唔會同情佢

洋房

澳門媽媽 發表於 19-8-25 22:18
佢冇吾開心只是個事主心理質素好啫,吾代表個做法好。正如而家d人話好豬起x詠底一樣,係bk甘多年,大家都 ...

好奇想請教一下(emoji)(emoji),覆舊Post=起底?
如果妳或妳朋友受到傷害,既然妳朋友咁辛苦先捱過咗,不如妳考慮吓Del咗個Post,無必須俾機會人舊事重提,咁可能係妳地能夠,主動為自己避免到再受另一場傷害,吓吓開名話人地點留言去傷害妳或者妳既朋友,都唔係辦法!
其實有見及此,傷害要及早制止或預防,推個波去留言者度都唔係辦法,留意時,講句野都話擔心得罪人,傷害人的話,重有鬼人玩咩?

洋房

nicolechan821 發表於 19-8-25 22:40
我都只係見到,感同身受,覆左句(一個男人去到邊旅行都叫雞,真係難保結婚後係唔會去叫的,JM 講得岩), ...

你都俾人開晒名,見晒光,反正得罪咗人,唔玩都係好事

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

good_pig 發表於 19-8-25 22:05
餅餅都未出聲啦...呵
Who’s 餅餅?
我上網好小記人名。

伯爵府

tester5 發表於 19-8-25 22:46
Who’s 餅餅?
我上網好小記人名。
你係咪運吉架?

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

BKsquare 發表於 19-8-25 22:19

好記得
請問⋯⋯我想知咩事?你可唔可以話俾我知?謝謝!

伯爵府

畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tester5 發表於 19-8-25 22:46
Who’s 餅餅?
我上網好小記人名。

版主呀,你玩野呀

水晶宮

stkyo 發表於 19-8-25 22:38
之前話C姐放佢飛機,其實應該係相反
我記得你呀!你喺BK度好耐㗎啦,
你知道啲咩內情?

可唔可以講俾我哋聽?
唔該你

翡翠宮

yk0108 發表於 19-8-25 22:49
你係咪運吉架?

唔好意思,我真係好小記人名。我消磨下時間架咋。
我都係先行告退~請呀~

翡翠宮

happywindy 發表於 19-8-25 22:53
版主呀,你玩野呀
Opps
Sorry,真係有眼不識泰山,玩BK不識版主。罪過罪過。
不過,版主不是方丈,應該冇咁小氣既。

伯爵府

tester5 發表於 19-8-25 22:55
唔好意思,我真係好小記人名。我消磨下時間架咋。
我都係先行告退~請呀~
...
我懷疑你個水晶宮係A貨 !

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

頭先爭d以為講我,不過我係搜近期關於減肥既post
太耐我都唔re

公爵府

2018復活節勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-25 22:18
佢冇吾開心只是個事主心理質素好啫,吾代表個做法好。正如而家d人話好豬起x詠底一樣,係bk甘多年,大家都 ...

你啱,唔應該掘人舊post up上嚟比人公審

不過我覺得x詠嘅報應論絕對惡毒,心理質素極差,佢當日嘅一番報應言論係對台灣人民(包括佢台灣嘅家人)做成傷害,希望佢會因人地對佢嘅二次傷害,反思自己嘅一言一行會唔會傷害到人

水晶宮

Yuki_Yeung 發表於 19-8-25 23:07
你啱,唔應該掘人舊post up上嚟比人公審

不過我覺得x詠嘅報應論絕對惡毒,心理質素極差,佢當日嘅一番報 ...

聽你咁講,綜合以上幾個 會員 嘅留言
佢連自己家人,都可以惡毒沮咒,嗰個叫小x又真係好衰喎!

水晶宮

littlefunpig 發表於 19-8-25 23:07
頭先爭d以為講我,不過我係搜近期關於減肥既post
太耐我都唔re
如果你有做過,就冇得走雞㗎啦!

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章

BKsquare 發表於 19-8-25 22:02

兩大針姐
嘩鬼出籠

針姐

仲多左隻,語調都一樣。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

caryfox 發表於 19-8-25 22:53
我記得你呀!你喺BK度好耐㗎啦,
你知道啲咩內情?

無咩內情架!咁我無聊丫嘛!好多post都會去睇,但未必會搭嘴

大約我係曾經見過小X因為術數同C搭嗲,但小份人比較負面,C都好正面支持佢,好似有日生日定唔知咩,約出嚟,咁係小甩底,跟住唔知點解講講下,變咗係C甩底

個次C被封,我見小有出嚟講嘢,我都有問佢甩底嘅事,佢話過咗去唔好提

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

yk0108 發表於 19-8-25 20:01
咁我都戥果位JM開心嘅, 佢走出咗係BK索造嘅陰霾形象。

即係既然你都認為唔好提人哋嗰啲舊事咯,咁而家good ...

鞭咩啫鞭?乜你咁雙重標準?挖人瘡疤嘅人無問題反而睇穿佢黑心嘅人係鞭呀?

水晶宮

stkyo 發表於 19-8-25 23:21
無咩內情架!咁我無聊丫嘛!好多post都會去睇,但未必會搭嘴

大約我係曾經見過小X因為術數同C搭嗲,但小 ...
明白晒!

唔該晒你

首頁
34567...10

尾頁

跳至