自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

wwk88217 發表於 19-8-25 20:10
其實某豬會員心地真係好差

心地差之餘仲要扮無辜先最難頂

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

悶lor,極淹悶

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

yk0108 發表於 19-8-25 19:45
如果我唔識字,你咁樣問我,你會唔會好嘥氣呢?

你話good pig打擊嗰位JM(小X),真係睇唔到小X有幾受打 ...

伯爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

係,好多舊帖都有推反出來,早幾日個個nicolechan82X都推左啦,仲要個事主問個男友去叫雞,佢好傷心,個帖隔左差不多成年都比佢推反上來,呢個人心地真是好差,又冇品。

伯爵府

2019新春慶豚圓

甘小兜 發表於 19-8-25 20:56
呢位JM, 你好啊! 你令我諗起我昔日嘅偶像- 甘小文啊!

大宅

2019新春慶豚圓

正常情況唔會响forum 講私人事,就算講都同自己朋友講啦,forum 公開架喎?罵pig 之前大家了解清楚出post 樓主原意未架?唔好跟車太貼。

大宅

I9528 發表於 19-8-25 19:39
當然唔會傷頭髮

只係照妖鏡,仲有分身

你簡直係明鏡

大宅

wwk88217 發表於 19-8-25 20:10
其實某豬會員心地真係好差

一向都係,平時回覆已經左搖右擺,無立場,成日反問人。 睇到好多次,無出聲

象牙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Jasmine-4711 發表於 19-8-25 19:43
費事公海變政海?
想睇吹水post 輕鬆下卦?

係!好多人明知公海唔開得政治post,個標題特登開埋啲隱晦字眼,希望版主嚴懲個啲成日踩自由版規嘅人

有人仲係啲吹水post借意講政治,講送咩禮物比屋企人入大學,又講!連外國山火都可以拉埋香港政治嚟講

伯爵府

2019新春慶豚圓

teambuilder 發表於 19-8-25 21:11
正常情況唔會响forum 講私人事,就算講都同自己朋友講啦,forum 公開架喎?罵pig 之前大家了解清楚出post ...

其實當事人選揀係公開的地方去講私事係佢嘅自由,但吾代表過左好耐比人推反出來作二次傷害或私人目的,推出來的人只會令外人覺得心地差同冇品,冇人願意想自己的過去不斷比人提起的吧。每個人都有自己吾想憶起既過去,可能事主只是當時靠forum去傾下舒發下,時間過左就冇野。

民房

澳門媽媽 發表於 19-8-25 21:04
係,好多舊帖都有推反出來,早幾日個個nicolechan82X都推左啦,仲要個事主問個男友去叫雞,佢好傷心,個帖 ...

樓主無唔開心喎

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓

bing-jing 發表於 19-8-25 19:21
你回應係》

真係估唔到 good_pig你面皮係幾呎厚,我有見 ...
我記得,good_pig 之前推人地超過半年嘅傷心舊post, 好陰濕呀

大宅

good_pig 發表於 19-8-25 19:22
bk 係訓練eq嘅地方嚟嘅..
打幾粒字會傷到一條頭髮咩,唔會架嘛

只會顯得你冇人格冇修養冇家教, 冇乜嘢㗎

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

澳門媽媽 發表於 19-8-25 21:04
係,好多舊帖都有推反出來,早幾日個個nicolechan82X都推左啦,仲要個事主問個男友去叫雞,佢好傷心,個帖 ...

所以有時啲舊帖,啲人引用回覆我,唔會再答。唔想當事人不停再收到訊息或post再浮上面
月光很美麗☺

大宅

crystal媽咪 發表於 19-8-25 18:56
我見之前有啲係問嘢,有啲係推翻出嚟。
之前有一個,樓主老公死左一年。有心/無心都好,要問野唔該自己開p ...

單親媽媽個post因為得罪豬豬,係豬豬推的

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆 alicego62 的帖子

十幾分鐘前又推緊第二個啦。

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

good_pig 發表於 19-8-25 19:12
你推post你打擊你好快d認左佢啦你仲唔認?

我d Post,好多時都冇人回,我都要自己推下,唔知咁,算唔算打擊呢?是旦啦,佢話係,就係啦。

民房

澳門媽媽 發表於 19-8-25 21:17
其實當事人選揀係公開的地方去講私事係佢嘅自由,但吾代表過左好耐比人推反出來作二次傷害或私人目的,推 ...

咁可唔可以設個限期,過咗幾耐其他人就睇唔到架?
好似我呢d新人,啱啱黎到,當然四周邊睇吓d吸引既主題,如果啱傾又會留吓言,如果選擇公開自己私人嘢拎出黎傾,就唔好介意有d遲睇既人留言啦,人地都唔係有心傷害妳架喎!
或者,如果唔想人地再提而令妳傷心既話,會唔會選擇Del咗個post,令人無機會留言再令當時人傷心呢?
妳知啦,個post幾時俾人睇到,幾時俾咩人睇都,無人知架馬,人地鬼知妳傷心完未咩?

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

I9528 發表於 19-8-25 19:45
唔係,被推 post 嘅 jm,因為個人生活唔如意,出帖呻 ; 而個帖已係半年前(實質唔記得半年定一年了)

goo ...

點解推post係打擊?
我真係唔係好明推post點解變成打擊?
咁我推自己post又是否打擊?

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章

tester5 發表於 19-8-25 21:47
點解推post係打擊?
我真係唔係好明推post點解變成打擊?
咁我推自己post又是否打擊?

你唔明,幫你唔到

首頁
12345...10

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊