時政擂台

跳至

首頁

尾頁

別墅

2019勳章

(Samantha) 發表於 19-8-26 00:48
特赦!!
以後就俾班暴徒曱甴惡晒!
以後有咩睇唔順眼就破壞丶打人丶縱火丶 堵路!!一次比一次升級!!

agree! 絕對不能特赦!!!!!!!

男爵府

siufufu 發表於 19-8-26 00:47
上佢facebook留言,特赦點對得住班咁辛苦為我哋維持治安嘅警察呀! 班 ...
我已留言了,大家一定要盡一份力,去留言!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

五大訴求,一個都不會答應,不要痴心妄想。 - 時政擂台 - Baby Kingdom
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22705370

人民日報:要止暴制亂 不要指望中央會在原則問題讓步 - 時政擂台 - Baby Kingdom
https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22718825&extra=page%3D1
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

大宅

bdrom 發表於 19-8-25 23:18
如果佢真係咁做的話大家會諗住點做?仲有乜野可以做?
隔離po有講林鄭嘅email,可以send email畀佢。

大宅

Kayi2019 發表於 19-8-26 00:29
林鄭不如落台
情願中央人馬任命或直接安排
澳門甘

冇錯!佢咁樣縱容啲暴徒,其實佢係咪黃屍?

我希望放風係佢哋嘅策略,等班癲狗出來再癲D,然之後一網打盡!

大宅

特赦
佢點對得住警察

大宅

唔可以特赦!!!
千萬不要手軟!!!

男爵府

我忍唔住去林鄭果度留左言,叫佢唔可以特赦,咁樣警察一直嘅努力會無意義香港會死

公爵府

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

傻的嗎

絕對不可以特赦

公爵府

2019勳章 最關心BB問題熱投勳章 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Suki_zuky 發表於 19-8-26 01:01
我忍唔住去林鄭果度留左言,叫佢唔可以特赦,咁樣警察一直嘅努力會無意義香港會死
...

我都留咗,唔可以特赦,林鄭太軟弱

伯爵府

bdrom 發表於 19-8-25 23:18
如果佢真係咁做的話大家會諗住點做?仲有乜野可以做?

Are she crazy?

侯爵府

siufufu 發表於 19-8-26 00:47
上佢facebook留言,特赦點對得住班咁辛苦為我哋維持治安嘅警察呀! 班 ...

就係囉!!
滿足左呢樣班曱甴又有其他要求
佢清楚講徹回條例好過啦!!

大宅

2019勳章

ocarebear 發表於 19-8-26 00:35
一定上街

我都會

大宅

2019勳章

Nancy20090615 發表於 19-8-26 00:37
林鄭, 你唔好咁癈得唔得? 特赦班人都唔會收手架, 你咪咁天真喇.

你唔適合做特首, 你走喇. ...

我覺得佢太仁慈啦
慈母多敗兒呀

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

特赦班暴徒?
佢點對得住三萬幾個警察

大宅

2018復活節勳章

搞唔掂就特赦
咁寧願佢落台

公爵府

2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

回覆樓主:

婆婆媽媽太仁慈根本唔適合做政客,下台吧

子爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

一大班兇徒唔使為自己行為負責,你妄想佢哋以後重會守法?你越忍即係叫佢哋可再繼續犯事。
背後金主想香港玩完,唔係因為什麼訴求。

大宅

特赦...咁全香港的問題入佢一人數!全香港一齊反,包括警察!進入一星期無法無天的世界,睇下邊個死先!警察,用你支槍啦!林鄭會探病、黃醫蓄會照顧

別墅

回覆樓主:

邊到講?唔好又中計喎!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊