時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Well done!

Fully support Hong Kong Police Force!

侯爵府

ttps://www.youtube.com/watch?v=ohiJL_44Nso

https://www.youtube.com/watch?v=zmJ8vdqLNlc
尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

伯爵府

支持警察用國際標準執法

伯爵府

Elizah 發表於 19-8-26 02:02
點解冇記者提出當時示威者追趕警察的行動,只是一味不停問為何警察開槍 ...

因為果班都係黑記

(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

侯爵府

Esther_Rachel 發表於 19-8-26 02:18
幾個警察俾暴徒打死咁滯都記者一句無問,條條都係點解要踢市民一腳,點解要隊住啲記者,大佬呀,警察條命嚟 ...

果個明明係戲子想掩護等班累徒走,狗眼盲心眼也盲了嗎?黑記

侯爵府

願望石 發表於 19-8-26 06:05
因為果班都係黑記

有冇提自己邊間報館?今日大家打電話去轟佢新聞部。

珍珠宮

回覆樓主:

直接播片呢個方法好呀!有片有真相,好過你講到口臭班人都唔會信你

瑪瑙宮

做得好,預左黑記问乜要綀習点应付,多謝警隊,警隊加油。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

警方拍片

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Small_Panda 發表於 19-8-26 02:22
點解用槍指向記者?
現場環境有幾混亂丶幾複雜我諗唔使多講,包圍記者嘅四周都係手持武器嘅暴徒,仲喺度猛 ...

點解用槍指記者? 如果冇用暴力就跟本唔使驚?你有用暴力嗎?做你有打警察嗎?冇!點解要驚同益疑呢!如果有!咁就唔好問點解!

警察應該咁答啦!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tutik 發表於 19-8-26 06:42
有冇提自己邊間報館?今日大家打電話去轟佢新聞部。

嘥氣啦,盞佢地話比人騷擾,大造文章
同地根本係同黨,暴徒既後盾

侯爵府

真相全港市民都睇到,黑記你鍾意點作點就點作啦,市民係望到㗎,你再問再睇片,只會令市民更加覺得警方過分克制,以及更加覺得黑記嗰份抹黑。

伯爵府

虎到金來勳章 畀面勳章

ching師奶 發表於 19-8-26 01:52
D黑媒超垃圾!又問白痴開槍問題!

黑媒成行成市
痴線架

男爵府

今次黑記作吾到古仔出來,全程有片見到,幾個警員比過百名持武器嘅暴徒猛烈攻擊,自保開槍做法絕對正確。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第一回 DHA勳章 畀面勳章

WELL DONE!!

Support & thank you!

大宅

期待今日4點BB

子爵府

Small_Panda 發表於 19-8-26 02:22
點解用槍指向記者?
現場環境有幾混亂丶幾複雜我諗唔使多講,包圍記者嘅四周都係手持武器嘅暴徒,仲喺度猛 ...

Well said,希望警方可以睇到呢個post,學下嘢!
感覺警方冇乜人材,政府又無能,可悲!

大宅

提議下前線配部記錄儀

男爵府

ching師奶 發表於 19-8-26 10:27
Well said,希望警方可以睇到呢個post,學下嘢!
感覺警方冇乜人材,政府又無能,可悲!
...

送多題比佢

你認唔認警方已經失控?

由6月到現在,我哋見到暴徒嘅暴力係不斷升級,由最初非法集結,拆磚、拆路牌,掟鐵支,刑壞閉路電視,到拆立法會、係政府總部外打遊客丶旺角禁固搶劫女商人丶沙田荃灣上水黃大仙屯門毆打普通市民,掟手推車落路軌,以圖車毁人亡,係機場酷刑虐待記者遊客,意圖謀殺,圍堵機場,阻礙地鐵,刑壞燈柱,向反對佢哋嘅市民毆打淋黑油,假扮記者搶犯,將燃燒彈掟向警方,用丫叉,用利刀,用汽油彈,用氣槍,肆意攻擊警方,圍毆警察,目無法紀,佢哋所做嘅破壞,全部都要你同我一齊埋單,要香港人攬炒

首頁

尾頁

跳至