時政擂台

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

由得個有病嘅12歲仔去參與集會
擺明疏忽照顧喎

伯爵府

回覆樓主:

呢個真係令人難以置信 千祈唔好同我講佢父母有份帶住佢衝
(ง •̀_•́)ง 漫漫長路, 加油

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

願望石 發表於 19-8-26 22:32
呢個真係令人難以置信 千祈唔好同我講佢父母有份帶住佢衝

DO聯絡父母,即係不在場啦

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

伯爵府

難以想像得12歲就單獨出街,老豆老母無理?吾排除有老師帶出去體驗。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

小倩 發表於 19-8-26 22:26
由得個有病嘅12歲仔去參與集會
擺明疏忽照顧喎

12歲人出去成晚阿父母點解唔會揾仔既

公爵府

我今日同朋友講呢位小朋友咁細個,如果佢真係覺得生活得咁痛苦會唔會因為佢屋企有咩問題,會唔會有機構幫到佢

大宅

我見到有一段片,警察同社工鬧交關於嗰個12歲細路,好似話係社工帶個男童出來 有冇其他渠道可以查證一下?

D..D    發表於 19-8-27 01:04

首頁

尾頁

跳至