時政擂台

跳至

首頁

尾頁

子爵府

小fen 發表於 19-8-28 10:27
強吻
呢單真係笑死人

查實係咪拉左個大叔?

水晶宮

pigmei 發表於 19-8-28 09:20
邊個講大話

假設,我講假設(因為我相信警方版本)警察記事冊做假,起碼CCTV 走廊證明沒有十幾個男警在門外。另外,曱甴講搜身歷時15-30分鐘,CCTV 記錄不多過4分鐘!仲有曱甴講女警望佢時用好享受眼光,一開始呢個說法真係太浮誇,想像唔到,一係叫佢除晒面罩表達一下!
最可疑,叫晒陳淑莊,律師做大龍鳳,原來未去投訴課,點解?!

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

回覆樓主:

我信警方
1. 暴徒一向都想攪大件事,點解唔報警,十分可疑
2. 出嚟破壞,犯了法,守身係正常程序

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

littlecar 發表於 19-8-28 09:42
記憶中,CCTV 証實:
1) 入去時間只有4分鐘
2) 其間沒有多次開閂房門

x 2

不信曱甴~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

男爵府

tester5 發表於 19-8-28 09:36
好明顯,過多兩年,香港會有人話「冇發生過」。
有人爆眼嗎?
假新聞黎咋!

我都想問呀...你有佢醫療報告證實佢爆左眼啦?

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

kirorocoffee 發表於 19-8-28 18:03
我都想問呀...你有佢醫療報告證實佢爆左眼啦?
假新聞黎架,你唔係以為真呀?!

有發生過嗎?有都係爆左警員隻眼,或者你隻眼啫。
有眼屎乾淨盲,心盲。

男爵府

tester5 發表於 19-8-28 18:23
假新聞黎架,你唔係以為真呀?!

有發生過嗎?有都係爆左警員隻眼,或者你隻眼啫。

哦你認同係假就得啦....阿針

首頁

尾頁

跳至