潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓

BV無logo都算低調

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

wakanda 發表於 19-9-5 14:12
聽人講hermes要配貨,唔知呢兩個洗唔洗

應該唔洗呀 不過我最近巡鋪都唔覺有GB

大宅

回覆樓主:

如果低調得來又實用,我會建議sis買Celine的Sangle bucket, 皮袋夠輕身,闊帶上膊咩得舒服,容量夠大,返工裝到文件,我多數開會都用Celine Sangle bucket

別墅

2019勳章

jhjac 發表於 19-9-9 18:01
應該唔洗呀 不過我最近巡鋪都唔覺有GB

有budget嘅話hermes birkin都諗得過
可以買黑色 低調得來又不失高貴
上星期我同朋友去herbags門市見到真身,
拼上照鏡,真心靚
下個入手一定係佢!

複式洋房

我覺得你唔洗理人點諗囉,個袋自己用,最緊要自己鍾意

大宅

2019新春慶豚圓

去Matchesfashion 訂個Valextra, 返工斯文低調得來又無乜人用,仲一睇都知道係貴嘢

大宅

pui-e 發表於 19-9-13 10:49
去Matchesfashion 訂個Valextra, 返工斯文低調得來又無乜人用,仲一睇都知道係貴嘢
...

Valextra is a good choice
Never know MF carries V
Thx thx!!

大宅

2019新春慶豚圓

JQKbaby 發表於 19-9-13 21:45
Valextra is a good choice
Never know MF carries V
Thx thx!!

早兩日我先去London flagship store 買平過MF

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
我建議你買名牌袋,d皮通常襟用d
返工或者出街用又唔會失禮人

別墅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
不過名牌袋都有好多唔同價位,視乎你budget有幾多啦

首頁

尾頁