婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 forgive?forget? 的帖子

堅的,因為我試過,給c6點同奶奶去大阪8日,勁後悔。

男爵府

2019新春慶豚圓

巴士媽咪 發表於 19-8-30 12:08
如題。奶奶之前已講過想同啲孫去旅行,但我又唔想同佢去,平時相處已經好勞氣,無理由仲要同佢去旅行貼錢買 ...

咁其實你地有無叫c6同外父外母去旅行?佢地反應係點?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 好媽媽勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
巴士媽咪 發表於 19-8-30 12:08
如題。奶奶之前已講過想同啲孫去旅行,但我又唔想同佢去,平時相處已經好勞氣,無理由仲要同佢去旅行貼錢買 ...

走唔甩。去個短Trip交代了,自己一家再去個長
我B仔10月4日出世. 3.78KG
18MTH 15KG,84.5CM
13MTH 13KG,82.5CM
10MTH 12.42KG(連衫)
6MTH 10.08KG,72.5CM
5MTH 9.8KG(連衫)
4MTH 8.73KG,68CM
3.5MTH 8.98KG(連衫)
3MTH 8.4KG(連衫)
2MTH 6.9KG,61.5CM
1MTH 5.2KG

大宅

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

有無諗過叫埋公公婆婆一齊去去 通常親家係到99都會扮下野 無甘強勢 你又可以痴住自己父母吾洗理佢

男爵府

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
極限去兩日一夜澳門 佢地坐早幾班船
自己就晏d 你就夜晚先去到 食餐飯 dinner後返酒店 第朝訓到checkout先起身 叫6299自己去食完早餐行下先
訓醒就施施然一齊食埋過午餐行多個圈買盒蛋卷就坐船回程返港

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊