在職全職

跳至
[全職媽媽] 開心傾~~part 146

首頁
12345...99

尾頁

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

yanyan-mummy 發表於 19-8-31 10:37
早晨非,原來最抵係你

都話貧民區架啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-8-31 12:16
有人放下紙條說: 決定退學

我在同一紙條寫: 隨便你

真係隨佢心意吧!既然唔聽人講,將來嘅路係點就自己承受

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

pomanlife 發表於 19-8-31 12:59
都話貧民區架啦

我都想可以咁平,我呢度連凱c都冇

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 19-8-31 13:03
真係隨佢心意吧!既然唔聽人講,將來嘅路係點就自己承受

係架
每人都係自己嘅決定, 自己嘅行為, 自己承擔

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yanyan-mummy 發表於 19-8-31 13:07
我都想可以咁平,我呢度連凱c都冇

係咪得其他連鎖餅店?

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

htts 發表於 19-8-31 13:41
係咪得其他連鎖餅店?

小店

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我媽又要入院啦!而家我喺急症室

雲母殿

acbeans 發表於 19-8-31 16:53

吾好擔心

寶石宮

acbeans 發表於 19-8-31 16:53

e 家情況如何?

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

htts 發表於 19-8-31 20:18
e 家情況如何?

入到急症室都嘔,嘔嘅係綠色,要留院

寶石宮

acbeans 發表於 19-9-1 00:22
入到急症室都嘔,嘔嘅係綠色,要留院

似嘔胃液。 腎功能ok 嘛?

寶石宮

早晨

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

htts 發表於 19-9-1 09:46
早晨

早晨

雲母殿

早晨

雲母殿

htts 發表於 19-9-1 09:46
早晨

早晨tt

雲母殿

joannelai930 發表於 19-9-1 10:28
早晨

早晨晶

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

今日係我嘅黑暗天

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 2011至尊種植勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

acbeans 發表於 19-9-1 13:20
今日係我嘅黑暗天

乖,加油

雲母殿

acbeans 發表於 19-9-1 13:20
今日係我嘅黑暗天

吾好喊啦

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

yanyan-mummy 發表於 19-9-1 13:33
吾好喊啦

今日醫生講我媽去到末期,標靶藥都無用,又話腎衰竭,咁即係點,11天前出院唔係咁講,而家就跌到谷底,我未同我爸講

首頁
12345...99

尾頁

跳至