自由講場

跳至
.  

首頁
12345...6

尾頁

水晶宮

求開解!

男爵府

bmuimami 發表於 19-9-1 02:17
求開解!
女大女世界,唯有自己睇開啲,拍拖又未必會過一世,向好方面諗

水晶宮

lovelywww 發表於 19-9-1 02:19
女大女世界,唯有自己睇開啲,拍拖又未必會過一世,向好方面諗

Un住un住
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

睇開d唯有.

別墅

求開解!
為何不喜歡?

伯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

男友啫,唔係老公。

但係你唔中意人地啲咩?

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

邊方面唔鐘意?你唔講清楚我地點開解你

公爵府

阿女幾歲?佢男友幾歲?你點解唔鍾意佢?

水晶宮

Kittymummy 發表於 19-9-1 02:20
睇開d唯有.

救命呀kitty媽!
唔小心見到,叫一聲「auntie」,唔知點解唔想應,勉強應咗加一個勉強嘅假笑,自己都頂唔順自己個虚偽樣

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

yipsiumee 發表於 19-9-1 02:24
阿女幾歲?佢男友幾歲?你點解唔鍾意佢?

女19 男係同學
講唔出點解先衰!

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

求開解!

新,總有日會變舊既,唔好太擔心。

水晶宮

bmuimami 發表於 19-9-1 02:24
救命呀kitty媽!
唔小心見到,叫一聲「auntie」,唔知點解唔想應,勉強應咗加一個勉強嘅假笑,自己都頂唔 ...

哎呀咪咁啦,呢個年紀拍拖好正常,佢肯介紹比你見,算係咁啦(我指你亞女)

水晶宮

bmuimami 發表於 19-9-1 02:29
女19 男係同學
講唔出點解先衰!

咁咪睇定啲先,可能唔差呢

大宅

19歲都大個女 識諗架喇
老一輩好多人19歲都已經結婚哈哈

公爵府

越唔鍾意越要清楚了解男仔嘅背景,千祈唔好俾個女覺得你唔接受佢嘅朋友

叫個女約個男仔出黎飲茶傾偈了解下,睇下係咪咁差,唔太差就由得佢地發展,畢竟已經19歲好難阻止個女拍拖

如果真係差嘅話,chok多啲資料喺手方便有機會就向個女落藥

別墅

bmuimami 發表於 19-9-1 02:29
女19 男係同學
講唔出點解先衰!
19歲,戀愛大過天既年紀,你愈阻止,佢就愈要一齊,慢慢大個出黎做野,選擇多好多,佢自然會明

kamchaibaby    發表於 19-9-1 08:15

水晶宮

yipsiumee 發表於 19-9-1 02:45
越唔鍾意越要清楚了解男仔嘅背景,千祈唔好俾個女覺得你唔接受佢嘅朋友

叫個女約個男仔出黎飲茶傾偈了解下 ...

謝謝你啊

水晶宮

MrsLee20171208 發表於 19-9-1 02:45
19歲,戀愛大過天既年紀,你愈阻止,佢就愈要一齊,慢慢大個出黎做野,選擇多好多,佢自然會明
...

我冇阻,只係自己內心抑鬱,因為我知阻唔到

公爵府

bmuimami 發表於 19-9-1 02:51
謝謝你啊

依家做父母連黑面都唔敢,難為天下父母心

水晶宮

yipsiumee 發表於 19-9-1 02:54
依家做父母連黑面都唔敢,難為天下父母心

就係因為佢已經大個!
記得幾廿年前自己咁上下年紀拍拖,亞媽唔滿意,佢破口大罵,拒絕見我朋友拒絕承認,嗰種難受感覺到今時今日都仲記得,所以提自己唔好咁對亞女。

首頁
12345...6

尾頁

跳至