自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 02:52
我冇阻,只係自己內心抑鬱,因為我知阻唔到

第一個男友嘛?
大悲無淚,大悟無言,大笑無聲。

公爵府

2019新春慶豚圓

回覆 camilleting 的帖子

嘩,你亞媽好高章

珍珠宮

2019新春慶豚圓

good_pig 發表於 19-9-1 11:46
第一個男友嘛?

不是
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

寶石宮

2020勳章 2019新春慶豚圓 開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 11:48
不是

點解突然會有呢D FEEL

珍珠宮

2019新春慶豚圓

QQee 發表於 19-9-1 11:43
點差法?差到要失眠咁緊要?
如果你真係唔鍾意,出聲同個女講囉,我唔覺得做父母要屈住屈住。
...

唔係個男仔差(如果計客觀條件)
只係唔知點解主觀地我唔想個女同呢個
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 09:49
係呀升大二

你都好,我個仔剛剛升大學,一考完DSE, 拍拖,嚇死我。

珍珠宮

2019新春慶豚圓

都好多謝各位回覆
其實自己都講唔出點解唔喜歡,總之就係唔想,可能唔係佢地問題而係我問題吧
養兒一百歲長憂九十九

珍珠宮

2019新春慶豚圓

KK20010609 發表於 19-9-1 11:51
你都好,我個仔剛剛升大學,一考完DSE, 拍拖,嚇死我。

考完dse才拍唔算早,而且你仔係尖子唔使愁啦

珍珠宮

2020勳章 畀面勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 02:17
求開解!

介紹多d正貨比阿女,或者請個專業小三

勾走個男仔

珍珠宮

2019新春慶豚圓

good_pig 發表於 19-9-1 11:50
點解突然會有呢D FEEL

就係唔知
不知道關唔關我呢輪睇得新聞多,抑鬱漸成形,加上呢輪屋企有不如意事情發生
突然比個「新男友」我歎,timing上不對
希望遲啲好啲

翡翠宮

2020勳章 2019新春慶豚圓

bmuimami 發表於 19-9-1 11:54
都好多謝各位回覆
其實自己都講唔出點解唔喜歡,總之就係唔想,可能唔係佢地問題而係我問題吧
養兒一百歲長 ...

長長久久

子爵府

2020勳章 2019新春慶豚圓 HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 11:54
都好多謝各位回覆
養兒一百歲長 ...

「失落」,你內心有一㸃㸃「失落」,因為你愛她,惜她。

子爵府

2020勳章

bmuimami 發表於 19-9-1 02:59
就係因為佢已經大個!
記得幾廿年前自己咁上下年紀拍拖,亞媽唔滿意,佢破口大罵,拒絕見我朋友拒絕承認, ...

女女這位只是男友,好大機會會變,因雙方仍然好年青,媽媽放鬆心情吧!

大宅

求開解!

有時候當局者迷 你睇到人地點衰點唔好 你女女眼中佢仍然係咁完美 所以千萬唔好做任何野令女女覺得你想佢地分手 只會推個女愈黎愈遠
你可以試下同佢表達你既唔開心 但係要冷靜地講
你自己諗下 你後生時拍拖都應該會想屋企人認同 唔想自己左右做人難
其實後生仔女拍下拖未必一世 對方係好定唔好 都要靠佢自己經歷 道理係人都明 但有啲野都係要自己撞過板先長大 如果咁好彩可以一世既 即係佢自己都滿意開心啦 咁你都唔洗擔心太多
所以屋企人既角色 就係做佢地既避風港 教佢點樣保護自己 佢唔開心時唔好再問長問短比到壓力佢就夠 加油呀

大宅

2019新春慶豚圓

求開解!

女大女世界,仲可以點

子爵府

bmuimami 發表於 19-9-1 11:55
考完dse才拍唔算早,而且你仔係尖子唔使愁啦

咁你女拍拖, 會唔會揀尖子? 家底, 人品?

大宅

嘗試下調節自己心情 搵個機會同女女傾下睇下佢點諗呢段關係 甚至過多排等大家都ready 大時大節試下邀請對方一齊食飯 你又可以了解對方多啲 或者到時你會搵到對方既優點呢

翡翠宮

求開解!

你試下問亞女佢男友鍾唔鍾意你

伯爵府

bmuimami 發表於 19-9-1 09:54
都解釋唔到,或者自己更年期

第一印象無法言說,或者人家也不喜歡你呢!

寶石宮

bmuimami 發表於 19-9-1 12:01
就係唔知
不知道關唔關我呢輪睇得新聞多,抑鬱漸成形,加上呢輪屋企有不如意事情發生
突然比個「新男友」 ...

睇開d, 應該冇嘢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊