單親天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我係60後的單親,得閒時可以出來聊天,玩下

大宅

回覆樓主:

正喔……卒知有個6O後跑出來了

別墅

fitfit貓 發表於 19-9-2 21:15
正喔……卒知有個6O後跑出來了

點解冇呀?60後都可以上網的。

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-1 12:33
我係60後的單親,得閒時可以出來聊天,玩下
呢度單親都比人講是非的,小心..人地以為你想開CHAT...

珍珠宮

係呢度傾下好啦...

別墅

Macusmama 發表於 19-9-5 11:04
呢度單親都比人講是非的,小心..人地以為你想開CHAT...

冇咩是非好講?傾下日常事,我們年紀大啲,講野啱key啲。唔同啲年輕一諗野都唔同。如果啱傾,又在附近又可以互相幫助呢

別墅

Macusmama 發表於 19-9-5 11:04

諗得太多會諗壞個腦,好多人用自己的諗法比批評人,變態的。

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-5 15:02
冇咩是非好講?傾下日常事,我們年紀大啲,講野啱key啲。唔同啲年輕一諗野都唔同。如果啱傾,又在附近又可 ...
意思係佢地背後係自己群說三道四,即三姑六婆...

唔好係度講開咩GROUP, CHAT等等字眼,版主講明會DELETED...
同埋WARNING D BK 友人唔好再講開組...
但講真D人開組都係講係日常生活...食咩DINNER,去邊間餐廳食最好味等等,又或SHARING其他的,只可以係度POST

別墅

Macusmama 發表於 19-9-5 15:07
意思係佢地背後係自己群說三道四,即三姑六婆...

唔好係度講開咩GROUP, CHAT等等字眼,版主講明會DELETED... ...

問心無愧就得啦,咁多野要驚,驚得幾多

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-5 19:12
問心無愧就得啦,咁多野要驚,驚得幾多
版主更本玩針對..佢地私下有利益嘛...

我見大把BK網友都開GROUP啦...個個都講" PLEASE ADD ME" 呢D字眼,版主又唔DELETED 佢地,佢走黎DELETED我D POST...唔係針對係咩呢?

珍珠宮

好彩我自己JOIN了一個單親活動....大家都需要交出身份証明的才可以加入...預防偽單親...
也真正認識好多好朋友,我地成日HAPPY FRIDAY,又去旅行,今天又HAPPY GATHERING DINNER,遲D 又去外國旅行...

別墅

Macusmama 發表於 19-9-6 08:57
版主更本玩針對..佢地私下有利益嘛...

我見大把BK網友都開GROUP啦...個個都講" PLEASE ADD ME" 呢D字眼,版 ...

人在做,天在看

別墅

Macusmama 發表於 19-9-6 09:00
好彩我自己JOIN了一個單親活動....大家都需要交出身份証明的才可以加入...預防偽單親...
也真正認識好多好 ...

其實平台都係要識下朋友,交流下,分享下呢,人生有幾個十年,有緣先可以識到。

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-6 09:28
人在做,天在看

人在做,天在看=我信存,SPECIALLY我信泰佛,佢地會得到應有的報應...

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-6 09:30
其實平台都係要識下朋友,交流下,分享下呢,人生有幾個十年,有緣先可以識到。
...

版主唔係甘諗...都唔知幾多個TOPIC,己經開左私下係其他方便的渠道去傾計了...

別墅

Macusmama 發表於 19-9-6 09:35
版主唔係甘諗...都唔知幾多個TOPIC,己經開左私下係其他方便的渠道去傾計了...

好似藍絲對黃絲咁

別墅

Macusmama 發表於 19-9-6 09:33
人在做,天在看=我信存,SPECIALLY我信泰佛,佢地會得到應有的報應...

咁你時常都要去泰國鑼

珍珠宮

apple815 發表於 19-9-6 09:39
咁你時常都要去泰國鑼

係呀....去年都去了4次...有時FRIDAY去,SUNDAY回...HEA下..

別墅

Macusmama 發表於 19-9-6 09:59
係呀....去年都去了4次...有時FRIDAY去,SUNDAY回...HEA下..

我五六都要返工呀

別墅

apple815 發表於 19-9-6 10:12
我五六都要返工呀

除左大假啦

首頁

尾頁

跳至