0-6個月

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

gloria0429 發表於 19-9-9 11:43
我係去紫玥堂紮,都幾有效架,個職員就話紮肚唔係減肥,減吋唔減磅,我條腰都減左兩吋半
...

咁有冇得上門紮ar

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Wing244 發表於 19-9-9 16:16
原來要紮咁耐

係,佢推肚時第一日係唔痛嘅,第二日開始就真係好似陣痛咁,痛到叫救命次次都叫佢輕啲手

複式洋房

Wing244 發表於 19-9-9 16:18
咁有冇得上門紮ar

有呀,同埋佢而家好似做緊8800蚊10次療程既優惠,話說樓主有冇留意媽媽kol?可以參考下佢地產後修身既方法架

複式洋房

Kat00Kat 發表於 19-9-8 21:30
真嘅,因為真係有相睇!不過啲相有冇做手腳就不得而知啦!咁我都覺得係有分別嘅!但想講,紮肚係非 ...

你係咪乾紮?

大宅

gloria0429 發表於 19-9-9 17:39
你係咪乾紮?

咩要乾紮?我係人手推肚再用機去滅脂之後用布帶紮

大宅

2019勳章

littlekite1 發表於 19-9-4 16:22
我生完第三日已經輕過未有bb之前,同埋自己一手一腳湊超累,本身我肚皮好鬆又the,我有book人上門紮肚,而 ...

你生左幾耐先開始紮?我宜家生左第10日,但個肚仲凸左出黎,醫生叫要按到佢實,就會收到個肚仔

別墅

Wingyan319 發表於 19-9-9 19:24
你生左幾耐先開始紮?我宜家生左第10日,但個肚仲凸左出黎,醫生叫要按到佢實,就會收到個肚仔
...

我坐月完之後就開始了,生完頭3 星期子宮未收縮,個肚長期the出黎好肉酸,好彩原來會收縮,三星期後已經修返好多,我剛剛紮完十日既療程,所有牛仔褲同裙都著得返,但d皮真係鬆過未有bb前,要做運動firm返

大宅

2019勳章

littlekite1 發表於 19-9-9 19:55
我坐月完之後就開始了,生完頭3 星期子宮未收縮,個肚長期the出黎好肉酸,好彩原來會收縮,三星期後已經修 ...

我宜家就係the 出黎好核突,鏡都唔想照丫...
你有無自己按下佢,好似醫院教,要按到實...
你係上門嗎?有無幫你按摩完先紮架?

子爵府

2019新春慶豚圓

湊bb 係會瘦,但個型唔fit,但有時間只想休息同訓覺

別墅

Wingyan319 發表於 19-9-9 20:16
我宜家就係the 出黎好核突,鏡都唔想照丫...
你有無自己按下佢,好似醫院教,要按到實...
你係上門嗎?有 ...

我明,因為我都係咁,超the,我記得就有按,湊b太忙成日都忘記..
係上門,佢會按大約20 mins再紮,過程大約50-60 mins
我終於完成十日紮肚,如果你想我可以pm你比你睇我前後分別

大宅

喊包媽媽 發表於 19-9-8 23:09
自己湊,一定瘦,如果唔瘦代表你好幸福可以做少奶奶

絕對係!

複式洋房

gloria0429 發表於 19-9-9 17:37
有呀,同埋佢而家好似做緊8800蚊10次療程既優惠,話說樓主有冇留意媽媽kol?可以參考下佢地產後修身既方法 ...

媽媽kol我比較少留意喎

複式洋房

littlekite1 發表於 19-9-9 19:55
我坐月完之後就開始了,生完頭3 星期子宮未收縮,個肚長期the出黎好肉酸,好彩原來會收縮,三星期後已經修 ...

我個肚都係長期the好核突,你地講到紮肚咁有用,我試下先

複式洋房

gloria0429 發表於 19-9-9 17:39
你係咪乾紮?

乾紮係咩黎

複式洋房

Kat00Kat 發表於 19-9-9 17:42
咩要乾紮?我係人手推肚再用機去滅脂之後用布帶紮

即係就咁用布帶紮,我見每次都係紮2個鐘左右就ok,唔駛紮成4個鐘咁耐

大宅

gloria0429 發表於 19-9-10 14:47
即係就咁用布帶紮,我見每次都係紮2個鐘左右就ok,唔駛紮成4個鐘咁耐
...

我有時都係紮2個鐘就頂唔順拆!睇你想唔想快啲見效果啫!我見啲相都有好大分別,效果唔錯,係過程痛苦啫

複式洋房

Wing244 發表於 19-9-10 10:52
媽媽kol我比較少留意喎

你得閒可以睇下Kago L,佢成日share d 產後心得架,好似煮野食,買野果d都有

https://www.facebook.com/kagolblog/

複式洋房

Kat00Kat 發表於 19-9-10 14:52
我有時都係紮2個鐘就頂唔順拆!睇你想唔想快啲見效果啫!我見啲相都有好大分別,效果唔錯,係過程痛苦啫
...

都係架諗下想快d見到效果,諗下條腰幼返就冇咁痛苦

複式洋房

gloria0429 發表於 19-9-10 14:54
你得閒可以睇下Kago L,佢成日share d 產後心得架,好似煮野食,買野果d都有

https://www.facebook.com/k ...

好呀我睇睇先,thanks

別墅

2019新春慶豚圓

gloria0429 發表於 19-9-10 14:54

https://www.facebook.com/k ...

我有聽過Kago,生完小朋友都仲好fit呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊