潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
love to see unboxing!!!

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

剛剛有無JM買到P18 or P22呀, 共四隻

大宅

stepbystep88 發表於 19-9-12 16:46

仲有p22,你唔買?

伯爵府

2019新春慶豚圓

男爵府

stepbystep88 發表於 19-9-12 16:46

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

回覆 fox813 的帖子

入了這個?
是否COLOR關係, 昨天見到個P22 是2080歐羅, 今天這個2180?

男爵府

回覆 onon0308 的帖子

其實我成日心大心細, 唔知買唔買好, 因為我驚我用唔到, 我平時出街返工都是超CASUAL, 之前買了個CHANEL都只是放多過用

大宅

stepbystep88 發表於 19-9-12 17:14
回覆 fox813 的帖子

入了這個?

係雙色手柄 所以貴d

男爵府

onon0308 發表於 19-9-12 17:19
係雙色手柄 所以貴d

多謝解答

大宅

stepbystep88 發表於 19-9-12 17:19
回覆 onon0308 的帖子

其實我成日心大心細, 唔知買唔買好, 因為我驚我用唔到, 我平時出街返工都是超CASUAL ...

咁你再慢慢睇下,因為其實一見到再諗一下就會無!
不過你唔急既,就唔好夾硬買!
再睇需要!

大宅

2019新春慶豚圓

齋睇都開心

男爵府

大概平過香港幾多?

子爵府

amyamy22 發表於 19-9-12 13:44

子爵府

mosjessica 發表於 19-9-12 14:29
Very nice

Thanks Jessica

子爵府

fox813 發表於 19-9-12 14:29

子爵府

CherylMaMa 發表於 19-9-12 14:32
見真身

Yeah... finally

子爵府

Hysgap 發表於 19-9-12 15:00
靚靚袋

Thanks JM!

子爵府

happyburger 發表於 19-9-12 15:04

子爵府

Deutsche 發表於 19-9-12 15:07
真身隻色好靚,congrats jm

多謝JM

子爵府

stepbystep88 發表於 19-9-12 15:13
好靚呀

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊