潮流時尚

跳至

首頁
45678...29

尾頁

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Deutsche 發表於 19-9-2 18:59
請問如何運來香港?

JM, pls see #99

子爵府

cloudwingwing 發表於 19-9-2 21:49
法國官網直接寄到香港?

子爵府

stepbystep88 發表於 19-9-3 12:05
請問用邊間呀? 謝謝!

子爵府

bobo1118 發表於 19-9-3 19:44
可以pm 用邊間嗎

子爵府

hermylovers 發表於 19-9-3 23:00
我都想知呀,嗰袋好靚呀

子爵府

kittykukoc 發表於 19-9-4 08:46
回覆 叮噹媽媽 的帖子

收到後可否也告訴我怎麼轉運呀,先thanks

子爵府

faye9111 發表於 19-9-5 09:21
我都好想知,可以share info?

男爵府

2019新春慶豚圓

叮噹媽媽 發表於 19-9-5 13:39
Hi Jessica, 我今次都係用 buyandship, 之前試用係英國ship RV 回來是ok 的。

係呢度見在JM ship Hermès ...

Thanks dear
咁即係shipping address 入轉運公司Milan的地址是嗎?
過程容易嗎?未試過好想試下捕隻馬仔轉運回來

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

又靚又易襯

民房

叮噹媽媽 發表於 19-9-5 13:45

Thx for sharing

男爵府

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

Hi Jessica, 我今次都係用 buyandship, 之前試用係英國ship RV 回來是ok 的。

是否得閒就入去睇吓, 因為我都睇左成個星期, 影都無

複式洋房

叮噹媽媽 發表於 19-9-3 15:16
Thanks JM, 你覺得襯乜嘢色馬仔好呀?

乜嘢色都好

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章

你有冇影底送貨packing係點?

珍珠宮

想請問 $3xx insurance 有冇寫如遺失,可以賠到單價嗎? 又或者賠到大約幾多成? thx.

子爵府

mosjessica 發表於 19-9-5 14:01
Thanks dear
咁即係shipping address 入轉運公司Milan的地址是嗎?:fortun ...

係呀都唔算複雜,首先creat an account from buyandship, 跟住指示做就可以,都user friendly. 佢地馬仔唔多同暫時得大馬

子爵府

JD930 發表於 19-9-5 14:04
又靚又易襯

Thanks!!!

JD930    發表於 19-9-6 08:59

子爵府

faye9111 發表於 19-9-5 14:17
Thx for sharing

男爵府

2019新春慶豚圓

叮噹媽媽 發表於 19-9-5 18:58
係呀都唔算複雜,首先creat an account from buyandship, 跟住指示做就可以,都user friendly. 佢地馬仔唔 ...

Thanks dear
我都係喜歡pm多D,唔知有冇呢要密密捕先得

子爵府

stepbystep88 發表於 19-9-5 14:41
是否得閒就入去睇吓, 因為我都睇左成個星期, 影都無

我之前就係得閒就入去睇,都見過好嘢但就好快比人買咗,之前見到P26 black color 好耐冇人買,本來都想買但我唔高所以驚太大冇要到。

又見過唔同色嘅Picotin 但買唔到 Lindy 26 都見過.... 所以要有耐性先得

子爵府

happyburger 發表於 19-9-5 14:55
乜嘢色都好

我明天去日本所以想去睇下

首頁
45678...29

尾頁

跳至
熱門主題
韓衣 ... 2 3 4 5 6 .. 581
Goyard ... 2 3 4 5