樓市動向

跳至

首頁
12345...8

尾頁

伯爵府

有人介紹左我去做轉按, 間銀行俾到個超正的利率P-3.1%, 不但供款不變, 仲由25年轉左供20年, 我供左4年, 即係轉按後仲要供少1年, 兼套現幾十萬 + 0.5%現金回贈, 而回贈都夠我供一期樓 實在太開心啦 你地想知就pm俾我啦, 我會盡量覆你地架 個offer做到6月咋

子爵府

可以介紹下嘛?

原帖由 菇芝bebi 於 09-5-12 11:34 發表
有人介紹左我去做轉按, 間銀行俾到個超正的利率P-3.1%, 不但供款不變, 仲由25年轉左供20年, 我供左4年, 即係轉按後仲要供少1年, 兼套現幾十萬 + 0.5%現金回贈, 而回贈都夠我供一期樓 實在太開心啦 : ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

恭喜晒, 真開心, 仲可以套現 , 不過邊間咁jetso ar

侯爵府

係囉, 可唔可以介紹吓...唔該你呀...

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

恭喜晒!

有時左計右計, 做轉按真係變相賺錢, 賺年期架!

別墅

恭喜恭喜,可以pm資料介紹我嗎?謝謝!
你的信心有多大,你的行動也有多大.

大宅

can u pm me the information.which bank?thx

有人介紹左我去做轉按, 間銀行俾到個超正的利率P-3.1%, 不但供款不變, 仲由25年轉左供20年, 我供左4年, 即係轉按後仲要供少1年, 兼套現幾十萬 + 0.5%現金回贈, 而回贈都夠我供一期樓 實在太開心啦 : ...

大宅

hi 菇芝bebi
我都想知邊間銀行可以做到p-3.1%咁好. 請pm 我. thx thx

男爵府

BK Milk勳章

hi 菇芝bebi,
我都想知邊間銀行可以做到p-3.1%咁好. 請pm 我資料。THANKS

別墅

hi 菇芝bebi,

我想知邊間銀行可以做到p-3.1%咁好. 請pm 我資料。

thanks

侯爵府

如果可以套現幾十萬,你層樓咪要千幾萬

複式洋房

想問下轉按與套現有何關係,我冇咩概念,請指教,thx

伯爵府

咁又唔洗, 我呢層樓供左4年嘛本金己經少左, 加上重新估價按番7成, 一來一回就套番幾十萬 可以自己上網估下自己層樓的7成, 再減銀行本金就知可以套到幾多囉 因為利息底, 所以原來供25年同新plan供20年一樣價錢, 仲比原來plan供短1年期 +0.5%現金回贈, 回贈都夠供1期呀 因為呢間係細銀行, 先至有咁既offer, 大行采你都有味:;pppp: 我同hb都因為細行問題諗左幾日, 結論係: 準時供樓就唔會有問題! 無理由左手轉右手, 又唔洗供多d, 就套幾十萬都取加嘛 唔如果你地想知我都可以e 俾你地, pm我啦
原帖由 km1357 於 09-5-12 13:29 發表

如果可以套現幾十萬,你層樓咪要千幾萬

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

hi 菇芝bebi,

我想知邊間銀行可以做到p-3.1%咁好. 請pm 我資料。

thanks

大宅

畀面勳章

please pm me for the bank information, thanks.

侯爵府

咁之前你咪好高息?

大宅

i also want the info. Thanks!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 菇芝bebi 於 09-5-12 13:55 發表
咁又唔洗, 我呢層樓供左4年嘛本金己經少左, 加上重新估價按番7成, 一來一回就套番幾十萬 可以自己上網估下自己層樓的7成, 再減銀行本金就知可以套到幾多囉 因為利息底, 所以原來供25年同新 ...
我都鄧你開心呀.....can u give me the info..因我都好想吐現呀.....

子爵府

Can you pls PM me the details please?
Thank you so much!

大宅

please please pm

首頁
12345...8

尾頁

跳至