夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老公已經唔係第一次見到佢用wechat 附近的人識女仔傾計,但係成日比佢刪哂內容啲對話內容,已經唔係第一次,有時啲女突然間搵佢問佢瞓咗未先再睇到,有冇辦法復原返啲內容?我有冇過佢點解要咁,佢只係會話下次唔會

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

heitong21 發表於 19-9-3 13:27
我老公已經唔係第一次見到佢用wechat 附近的人識女仔傾計,但係成日比佢刪哂內容啲對話內容,已經唔係第一次 ...
邊度有得搵食呀,全部都係男扮女性又叫你上[網上賭場]入會,又係股票........有個生死之交來左香港做操盤員,叫你自己買[被人利用]邊隻同一時間[做市],一係出來賣淫你以為自己是誰??

大宅

回覆 20150618bb 的帖子

你睇下依道大把老公都係用wechat 識女仔

珍珠宮

好多呢D人啦,你去香討LOOK LOOK啦,好多女人出黎做的...世上無FREE LUNCH的,WECHAT追唔到你係邊...好多偷食己婚男都用WECHAT黎呃食...

大宅

好媽媽勳章

公道d,Wechat女唔係個個單身,好多已婚照出黎玩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

heitong21 發表於 19-9-3 14:28
回覆 20150618bb 的帖子

你睇下依道大把老公都係用wechat 識女仔
認識表面張相係女人,背後係男人都不知甘多喇,除非轉食後後花園

大宅

我老公已經唔係第一次見到佢用wechat 附近的人識女仔傾計,但係成日比佢刪哂內容啲對話內容,已經唔係第一次 ...

你上網search ‘還原微迅紀錄教學’ 會搵到(emoji) 但好似要快啲, 因為新既memory 會cover左舊果啲。
(利申:只上網search過教學, 未試過實行(emoji))

侯爵府

回覆樓主:

WeChat多大陸g ,又平又任玩。

複式洋房

回覆 heitong21 的帖子

你老公可能好無聊,多啲同你老公互動下,表明你自己立場

大宅

cheungandmoon 發表於 19-9-3 18:24
你上網search ‘還原微迅紀錄教學’ 會搵到(emoji) 但好似要快啲, 因為新既memory 會cover左舊果啲。
( ...
學下先,唔該

大宅

HTdaddy 發表於 19-9-3 20:54
回覆 heitong21 的帖子

你老公可能好無聊,多啲同你老公互動下,表明你自己立場 ...
佢就係工作太多時間係等,日日機不離手,返到屋企都係咁

男爵府

陪月勳章

20150618bb 發表於 19-9-3 16:16
認識表面張相係女人,背後係男人都不知甘多喇,除非轉食後後花園

有男人扮女人喺wechat呃人一定有, 但啲女人/女仔喺wechat搵男人真係大把喎. 你未經歷過你唔知啫.

我見到我老公啲wechat msg 佢都好精, 佢會叫個女既即時send啲相黎睇下, 指定一啲野, 去試探下到底呢個人係咪真的. 試到真既, 咪繼續上囉..... 之後咪見到我老公同啲囡既過份msg, 個女仔成日問佢幾時上黎搵佢啫.

wechat的確係一個好方便既食女平台.

男爵府

因為可以搵免費餐.

珊瑚宮

mimiNbaby 發表於 19-9-4 10:05
有男人扮女人喺wechat呃人一定有, 但啲女人/女仔喺wechat搵男人真係大把喎. 你未經歷過你唔知啫.

我見到 ...
你甘清楚似乎你想搵食多的

伯爵府

我個人覺得……wechat特別多內地女子

大宅

回覆 mimiNbaby 的帖子

D人越玩越叻,知到左唔講出黎又激氣,講出黎佢地只會下次更加小心咁玩。

大宅

tungking 發表於 19-9-4 13:22
我個人覺得……wechat特別多內地女子 。
我都認同

複式洋房

heitong21 發表於 19-9-4 08:32
佢就係工作太多時間係等,日日機不離手,返到屋企都係咁

溝女都要睇人,你老公好型仔架?

男爵府

陪月勳章

20150618bb 發表於 19-9-4 13:09
你甘清楚似乎你想搵食多的

如果你唔清楚一啲野你最好唔好亂講. 我見你對wechat容易識到女仔一事似乎唔多熟識我先講多少少, 我將我既經歷分享出黎, 居然令你覺得我想搵食, 我覺得好好笑.

我正正喺我老公個wechat發現佢同啲囡囡既msg先知佢出軌, 宜家攪緊離婚. 咁你覺得我就係你所講果啲男人扮女人呀然後喺到搵食呀?

男爵府

陪月勳章

heitong21 發表於 19-9-4 13:29
回覆 mimiNbaby 的帖子

D人越玩越叻,知到左唔講出黎又激氣,講出黎佢地只會下次更加小心咁玩。 ...

咪就係囉, 唔講谷住道氣又唔得, 講左又怕佢下一次玩得精啲......... 呢種生活好痛苦

首頁

尾頁

跳至