潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 畀面勳章

買左喇!最後決定Gabrielle Hobo Medium 嘅藍色,同場加影兩對耳環再逗留CC耐啲都失血過多

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

2019新春慶豚圓

Vote for 2.55

大宅

KarenChris 發表於 19-9-4 20:28
想買手袋本身有Boy medium 同classic flap jumbo 而家想買多一個應該揀邊隻好

圖3

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

大宅

2019新春慶豚圓

2.55 or hobo

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

2. handle

複式洋房

同你一樣(我係classic flap medium),
會揀2, 因為我想要handle
3之前我都想但唔係好襯自己

男爵府

2019勳章 畀面勳章

zoopan 發表於 19-9-4 21:39
同你一樣(我係classic flap medium),
會揀2, 因為我想要handle
3之前我都想但唔係好襯自己 ...

我都覺得3會唔襯,加上我又唔高的155cm不過當然要去到睇下有咩買先決定到

wcpcelia    發表於 19-9-5 10:56

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

KarenChris 發表於 19-9-4 21:48

我都覺得3會唔襯,加上我又唔高的155cm不過當然要 ...

唔高既話買small size好d

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

複式洋房

KarenChris 發表於 19-9-4 21:48

我都覺得3會唔襯,加上我又唔高的155cm不過當然要 ...

之前我都有衝動買3, 但後尾覺得真係好難襯所以放棄咗,同埋small size太細,大一個又成個書包咁,我handle唔到

你155用jumbo會唔會好大?

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

男爵府

2019新春慶豚圓

想買手袋本身有Boy medium 同classic flap jumbo 而家想買多一個應該揀邊隻好

2.55 or Hobo

侯爵府

回覆樓主:

hobo

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

2 or 3
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

2019新春慶豚圓

複式洋房

圖2圖4都無貨 可以放棄

男爵府

2or4

子爵府

2019勳章

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊