夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

858D 發表於 19-10-18 18:02
PM 下已經個別地與先生一同約見過幾位 BK 網友。

我先一個人翻來,我翻左來一段時間後 我先生掛 ...

老實講, 比個靚仔食左還好.... 比個咁既失業漢食左, 會激死妳先生......

858D    發表於 19-10-18 22:54

大宅

2019勳章

只向男人埋手⋯⋯
這個人,很有可疑⋯⋯⋯

洋房

回覆樓主:

騙徒手法, 層出不窮

大宅

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-10-18 19:03
老實講, 比個靚仔食左還好.... 比個咁既失業漢食左, 會激死妳先生......

可能果日你戴咗隻撈。。

男爵府

2019新春慶豚圓

可能樓主巧靚佬呢.......

男爵府

farm712 發表於 19-10-21 10:06
可能果日你戴咗隻撈。。

"無得撈"就有隻

男爵府

LeBlue 發表於 19-10-22 16:58
可能樓主巧靚佬呢.......

如果係咁諗, 都只能感覺良好一陣, 轉頭見佢周圍搵有J 的人埋手......

LeBlue    發表於 19-10-23 00:34

別墅

回覆 PTMCYS 的帖子

幾十歲已婚男人,千其唔好去唸自己靚佬/仔。好危險的。

LeBlue    發表於 19-10-23 00:34

男爵府

Perpersis 發表於 19-10-22 23:15

幾十歲已婚男人,千其唔好去唸自己靚佬/仔。好危險的。 ...

靚唔靚, 各花有各眼, 把口人地到, 讚咪笑一笑, 人地話醜, 一樣笑一笑, 有時講笑/禮貌, 唔洗咁認真...., 我都不愛打扮的人... 幾十歲人, 真係現在才等人讚靚而眉飛色舞, 咪玩啦...., 如果D 人話我比同齡年青, 都會有少少開心既, 不過最希望在工作上得到老闆,同事及有關合作伙伴認同和開心合作, 是現在在做和想得到的成果...., 幾十歲人仲比人講靚仔或用作比較, 其實有D 羞.....

我很諗舊重情, 無論外表保持或工作上的成果, 全部都會歸我太太, 因為她選擇了我.... 唔覺得好危險, 我take care 太太的目標仍未完成, 不會因為結了婚和生了小孩而完成的, 仍希望一生一世, 其實之後會面對人生更困難的旅程, 沒有掉以輕心.

男爵府

Perpersis 發表於 19-10-22 23:15

幾十歲已婚男人,千其唔好去唸自己靚佬/仔。好危險的。 ...

如果係普通的打工仔, 用心和責任去照顧家庭(包括太太, 孩子, 老家), 其實真係無餘錢, 餘力和時間可以分出來多照顧一個女人或家庭...., 令自己陷入困難之中, 又傷害所有的人, 包括第三者(因為她可以找其他人, 不要浪費時間在自己身上), 所以我無興趣做這樣的事...., 放假休息下好過......

免費午餐係假的, 睇下幾時要埋單o者.....

禁止訪問

侯爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-10-18 19:03

上週跟我二哥嫂去越南旅遊,一落機在海關我又幾乎「奶嘢」。
我先生吩咐我只要去邊都跟著我二哥嫂唔好分開,就唔使擔心會出事。
點知由於我持的是不同護照簽證要求,入越南境不能與哥嫂一齊同一路線。同我一齊櫃檯領簽證的鬼佬 身無分文美金(越南海關只收一種外幣,就係美金),我在等候我既簽證時,我就向會講英文的翻譯越南員工提出如果那鬼佬冇美金,我可以幫佢畀埋簽證費。等佢無使羈留在海關。好在個海關人員同我講個鬼佬已經過了海關。
事後,我先察覺到我又幾乎奶嘢。我地都已經唔知夠唔夠美金使,仲要幫人?!

我今日食飯時先同我二哥嫂講翻呢件事。我先生明吩咐我要寸步不離哥嫂嘛。
二嫂笑我,「點知一落機已經要同妳分開入境喇

珍珠宮

回覆樓主:

搞到我都想八卦,入左kfc之後會點talk~

男爵府

做個靚太 發表於 19-10-29 23:14

好奇害死貓....

後生的我一條友, 會八掛正義下. 現在會想一想, 家人在家等候, 還有很多事情做.... 會選擇做回途人, 快快回家, 不會太八掛.

來來去去都係騙錢, 條友唔交換電話, 應該無事既.....

男爵府

rubychak 發表於 19-10-26 21:39
咸故黎?

可以係咸故, 睇下自己條路點走, 如果樣樣都諗性, 見每個人都想 J 或幻想, 咩野都會變"咸"....

男爵府

做個靚太 發表於 19-10-29 23:14

妳個名夠令人想睇下妳個樣啦~

男爵府

858D 發表於 19-10-29 22:01
上週跟我二哥嫂去越南旅遊,一落機在海關我又幾乎「奶嘢」。
我先生吩咐我只要去邊都跟著我二哥嫂唔好分開 ...

欣賞妳的幫助別人之心.

但做好人要睇情況, 有時要恨心只做途人, 因為壞人和預計不到的事情特別多, 會令自己和家人陷入不能控制的危險位置.

珍珠宮

PTMCYS 發表於 19-10-30 08:16
妳個名夠令人想睇下妳個樣啦~

能令人有幻想,算好定壞?

男爵府

做個靚太 發表於 19-10-30 12:23
能令人有幻想,算好定壞?

好壞答不到你,只能說聲恭喜。。。

男爵府

2019新春慶豚圓

PTMCYS 發表於 19-10-30 08:11
好奇害死貓....

後生的我一條友, 會八掛正義下. 現在會想一想, 家人在家等候, 還有很多事情做.... 會選擇 ...

好認同我不嬲都認為閒事莫理、眾地莫企~行街見到成班人圍埋唔知咩事~我一定即刻走開~就算喺街有人問路或者其他嘢~我都好大戒心的~呢個世界真係好多壞人的

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊