3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章 笑得好勳章

暑假個排幫小朋友安排咗好多課外活動,而家開咗學唔知應唔應該cut咁啲,又想佢哋繼續學多幾樣嘢,但係又驚太多課外活動反而唔夠專注,仲驚會影響到學業,想問下你哋會點安排?分享下等我參考下,謝謝

大宅

我會睇小朋友本身對邊幾樣課外活動特別有興趣or特別叻, 之後再睇時間安排, 許可既話梗係繼續學

大宅

Koaline 發表於 19-9-5 12:21
暑假個排幫小朋友安排咗好多課外活動,而家開咗學唔知應唔應該cut咁啲,又想佢哋繼續學多幾樣嘢,但係又驚 ...

一样起,2样止,3样真係會繁忙~

別墅

2019勳章

睇下有無邊d班係學唔學都冇咩所謂
個d就cut得 其他我都會照keep

複式洋房

Koaline 發表於 19-9-5 12:21
暑假個排幫小朋友安排咗好多課外活動,而家開咗學唔知應唔應該cut咁啲,又想佢哋繼續學多幾樣嘢,但係又驚 ...

揀一兩樣小肺友鍾意嘅繼續,其他就cut哂喇

大宅

2019勳章 笑得好勳章

KddBgtdm 發表於 19-9-9 12:42
睇下有無邊d班係學唔學都冇咩所謂
個d就cut得 其他我都會照keep
即係咩意思?你小朋友有學緊咩,同埋你cut淨咗邊幾樣?

別墅

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
Koaline 發表於 19-9-10 12:49
即係咩意思?你小朋友有學緊咩,同埋你cut淨咗邊幾樣?
即係好似例如游水哩d係求生技能
一唔keep住游就好易唔記得既咁要佢繼續學
我今個暑假先喺史丹福同佢報左名 之後都會keep住游
其他咩畫畫 跳舞個d就cut晒lu~

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊