產前產後

跳至

首頁

尾頁

別墅

如上

複式洋房

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

我嗰b, 31週4

別墅

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
TCTHOME 發表於 19-9-12 12:14
我嗰b, 31週4

想問下要留院幾耐先出得?

複式洋房

rainy01 發表於 19-9-13 06:50

每個bb唔同,我b留院49日
主要係學點食奶

你bb呢?啱啱出世?

複式洋房

rainy01 發表於 19-9-13 06:50

Facebook 嗰度有個 香港早產bb會,入邊嘅成員bb都係35週以下出世,你可以join入去,好多同路人㗎,唔好太擔心,bb嘅力量係好勁㗎

別墅

TCTHOME 發表於 19-9-13 07:37
Facebook 嗰度有個 香港早產bb會,入邊嘅成員bb都係35週以下出世,你可以join入去,好多同路人㗎,唔好太 ...

多謝你!出左生一週到,日日出入醫院

複式洋房

rainy01 發表於 19-9-13 22:20
多謝你!出左生一週到,日日出入醫院

我當時都係,但時間過得好快
你記得同佢做袋鼠抱,對佢好好㗎

你係邊間醫院?

別墅

TCTHOME 發表於 19-9-13 22:23
我當時都係,但時間過得好快
你記得同佢做袋鼠抱,對佢好好㗎

QE

複式洋房

rainy01 發表於 19-9-13 22:28
QE

我b都係,C9同E9 d醫護人員,姨姨都好好㗎,你放心呀!有咩唔開心,擔心同可以同佢地講㗎。人奶姑娘好有經驗,特別係馮姑娘,佢好惡㗎,但都係為我地媽媽好㗎
而家盡量休息多d,泵多d人奶俾bb,時間好快過㗎,加油!
我b都已7個月大了

別墅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
TCTHOME 發表於 19-9-13 22:36
我b都係,C9同E9 d醫護人員,姨姨都好好㗎,你放心呀!有咩唔開心,擔心同可以同佢地講㗎。人奶姑娘好有經 ...

時間好慢長,人奶未見增長

別墅

TCTHOME 發表於 19-9-13 22:36
我b都係,C9同E9 d醫護人員,姨姨都好好㗎,你放心呀!有咩唔開心,擔心同可以同佢地講㗎。人奶姑娘好有經 ...

Anyway, 多謝你鼓勵(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

rainy01 發表於 19-9-15 18:06
時間好慢長,人奶未見增長

同人奶姑娘講,佢地會教你點上奶,再唔得會幫你揾醫生跟㗎,唔好太擔心

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊