懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我每一次嘔就通知佢...叫佢睇睇,
每次上磅一輕左,又即刻話佢知~

男人有時係咁....因為唔係佢陀...
佢無太大的感覺....會冷淡一點..
但我會不停提住佢...我有幾唔舒服,
就算佢覺得煩,我都一定要安慰我幾句,
令佢唔可以置身事外

大宅

真係大膽,男人都識生仔佢就會明

複式洋房

KILW 發表於 19-9-5 21:14
你下次產檢帶埋老公去,叫醫生話比佢聽你嘅疲倦係正常,咁辛苦係因為個b! 正常做老公嘅應該做咩,佢要學習 ...

係呀!我個醫生真係叫我老公幫我按摩

複式洋房

回覆 kkitkat 的帖子

頭3個月係咁架,日日都好眼訓,返工就歸心似箭,想快d收工返去訓,想訓多過想食。果種攰同平時係唔同,係孕激素令到咁攰,男人唔會明,上網search 俾佢睇d徵狀,等佢知道,而且頭3個月係好關鍵,唔好郁咁多,訓到就訓,床上休息多d, 好好穩住幼苗。呢個狀態唔會維持好耐,過左3個月會好好多,突然醒神返。老公真係唔明唔緊要,為左bb 自己明就得,盡量唔好影響心情,過左3個月恢復正常先同佢算帳

大宅

kkitkat 發表於 19-9-5 19:47
我依加懷孕剛好3個月,
由week 3開始就已經吐得好厲害,
一日吐4-5次.

大肚婆係咁架la...你已經一星期2-3次去瑜珈好勤力,我在家食飽坐沙發,一就上床,除左產檢同講座老公先會帶我出去行下,我仲懶惰。叫佢咪刺激你,你話令到你唔開心有抑鬱到時睇醫生好貴㗎(emoji)我老公上次一大聲,我一蹬大隻眼,已經收左佢皮(emoji)

別墅

kkitkat 發表於 19-9-5 19:47
我依加懷孕剛好3個月,
由week 3開始就已經吐得好厲害,
一日吐4-5次.

我仲記得嗰時4個幾月,勁眼瞓,返工坐車瞓,lunch瞓,返到屋企食完飯9:00又瞓……

總之勁眼瞓

首頁

尾頁

跳至