時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

修例風波:輕鐵設施被破壞 東鐵路軌電纜現雜物頭班車受阻

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190905/bkn-20190905191201470-0905_00822_001.html

rose-mag  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 19-9-5 23:13

珍珠宮

回覆樓主:

好危險, 已經把市民的生命綁在一起來了!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

男爵府

mln 發表於 19-9-5 22:55

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190905/bkn ...

呢班暴徒,真係要搞到一次無辜市民出意外就收手,就開心。仲撐呢班人就係殺人兇手

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190905/bkn ...

垃圾所為!!!

放下自在

公爵府

回覆樓主:

成日形住,有日會俾佢地攪出人命才會有更多的人反暴力。

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

成班友,晚晚出來大叫,好黑人增

男爵府

回覆樓主:

d人仲死撐係港鐵扮壞機。

珍珠宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

江毅名句~趁地冧啦~,你班賤人

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

bbyou 發表於 19-9-5 23:00

唔會架

仍然話係政府錯

伯爵府

開心吸收勳章

回覆樓主:

收手拉

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

鬼唔望佢屋企人坐果班車出軌而瓜左,其他人就冇事 掉得咁過隱

男爵府

blee427 發表於 19-9-5 22:58
呢班暴徒,真係要搞到一次無辜市民出意外就收手,就開心。仲撐呢班人就係殺人兇手
...

點會因出意外收手

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

回覆樓主:

點解佢地仲覺得係幫香港人守護香港

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

咁危險既事都做,無人性

男爵府

認識瑞士牛牛第四回

你唔出嚟攪人,人地點會去驅趕你地?

人地既行為係咪全部啱晒?

成日話黑白是良知,我話黑白顛倒就啱

琥珀宮

畀面勳章

bbyou 發表於 19-9-5 23:00

最怕又話係人地陷害佢地,話學生唔識做呢d

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

金主真係好急,打警/謀殺市民都做得出,是那方勢力還不願收手呢?

公爵府

貓狗褓姆 BK Milk勳章

真係好想知仲share 個啲【希望支持政府會醒下】既人,對於呢啲暴徒破壞 有咩想法 定係佢地真係無睇過!??
沒有暴政 只有暴徒
香港媽媽不代表我

男爵府

下下話警察打人、佢哋打人就得?痴痴地!

首頁

尾頁

跳至