時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

alicego62 發表於 19-9-6 12:31
甘男歡女愛好正常,合法年齡便可。至於咩嘢地點搞,好個人喜好

到時唔好比人搞完之後又後悔,又要告人強姦就得啦!,否則又要麻煩警方開file查案,已經唔夠警力,仲要浪費時間同班曱甴查埋呢d無謂案件

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

yeemeif 發表於 19-9-6 13:49
到時唔好比人搞完之後又後悔,又要告人強姦就得啦!,否則又要麻煩警方開file查案,已經唔夠警力,仲要浪 ...

最怕搞出人命搵唔返邊個係老豆

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

根本而家好多女仔都好早熟,屋企係乖乖女,出左家門就變身啦。
早幾日同個仔去健康檢查,一入門口,比前面個染左一頭粉紅色頭髮既人嚇一嚇,見佢同個女學生一齊,我以為2個都係女仔。
後尾望真d先知係一男一女,係公開場合個女學生都可以同個男仔挨身挨勢,攬頭攬頸,喺家重得了?
但個女學生絕對係乖女斯文樣,眼大鼻高面尖,束三手辮馬尾,頭髮有留海。大概15,16歲左右。
我唸個女仔父母應該都無唸過自己個女會識個咁既男仔囉

男爵府

RVP_FB 發表於 19-9-6 12:32
金錢,酒精,毒品,性(安全套)

當年烏克蘭橙色革命就呢幾樣物資,無呢D班後生仔邊會同你衝前線呢? ...
沒錯!

男爵府

回覆樓主

如果係真,真係賤格!如果唔係真,寫得出呢d嘢嘅人都係賤格

侯爵府

污糟邋遢!

侯爵府

回覆樓主:

女仔要學識潔身自愛,保護自己

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

廷廷媽 發表於 19-9-6 13:10
琴日睇黃c FB 有義載載埋d 女仔返屋企搞,叫d 女仔要小心, 姦淫擄掠打人放氣油彈,恐怖襲擊樣樣齊
...

我睇黃group 有鹹濕仔話要同女女相認

珍珠宮

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

慰黃婦,曱甴女嘅榮幸

象牙宮

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

珍珠宮

開心吸收勳章

回覆樓主:

好似已經唔止一次有post類似的艷照

翡翠宮

InkCartridge 發表於 19-9-6 16:31
好似已經唔止一次有post類似的艷照

我眼見就幾次,不過呢對換衫扮醫護所以我先po出來

珍珠宮

好媽媽勳章

要洗眼

珍珠宮

開心吸收勳章

blackberry 發表於 19-9-6 19:29
我眼見就幾次,不過呢對換衫扮醫護所以我先po出來

我 show俾我D外國朋友睇,俾佢地知道班人幾咁不知廉恥。

男爵府

畀面勳章

blackberry 發表於 19-9-6 11:57
有專人教路食,有真人示範扮完救護去後樓梯開餐。毒男溝唔到港女而家就美白富自動送上門。大家如果家有女兒 ...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=107206473996580&id=100041216823558

扮記者

男爵府

blackberry 發表於 19-9-6 14:39
最怕搞出人命搵唔返邊個係老豆

到時咪整個‘仔搵老豆’嘅TG group 囉

子爵府

yan_yan_mummy 發表於 19-9-6 12:16
唔意外,幾年前佔旺已經有報導話帳幕內物資包括避孕套。

班女曱甴唔少full gear都化行裝,當正去clubbing! ...

仲背心短裙

子爵府

咩料

男爵府

我老公俾過d相我睇係,有個女曱甴條褲吾知點解會見到陰部,仲要吾著底褲

翡翠宮

starcatcat 發表於 19-9-7 00:29
到時咪整個‘仔搵老豆’嘅TG group 囉

首頁

尾頁

跳至