時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

話無論高官同香港警察都唔尊重示威者、市民同學生喎,有種就日日係門口嗌,築人鍊到死果日!我見有其他學生正常入校返學,都廢事理果班儍人好似copy cat咁,人哎佢哋又跟住哎。

伯爵府

2024年龍年勳章

到時讀唔成書,擔心既只有你父母

侯爵府

以往的成敗當作場大夢,一概不要回顧他,歷史上所有革命無一例外,是要犧牲的!

尋找「閃光點」,努力不懈,堅毅不屈,機會總是留給有準備的人。但是,有準備不一定能找緊機會,因為....命運就是這樣的敲門。要找緊機會,就要戰勝自己和戰勝命運。
遇到逆境,堅持,不要放棄。黑暗是可怕的,極難耐的.....但是,渡過了黑暗,不就是黎明了嗎 ?!

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

做埋D白痴野

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

ewater 發表於 19-9-6 12:36
話無論高官同香港警察都唔尊重示威者、市民同學生喎,有種就日日係門口嗌,築人鍊到死果日!我見有其他學生 ...

我真係睇唔出有人唔尊重佢地!
我只睇到佢地好多都唔尊重人!

大宅

白癡無極限,記住拖手拖到2047

伯爵府

拉完鏈又返學校上課。 搞咩? 咁有骨氣唔好返入學校啦,日日企門口咪好囉。

無知白痴先覺得果四大訴求係合理訴求。 嗌到死果日都唔會答應架啦。

男爵府

佢哋 有本事築人鏈咪築到2047囉!

子爵府

話無論高官同香港警察都唔尊重示威者、市民同學生喎,有種就日日係門口嗌,築人鍊到死果日!我見有其他學生 ...

有得佢地築,黃屍教育學生變成黄屍老師教學生變黄屍學生,物以類聚。無十黄屍學校默認點會築圍牆。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

佢他唔傷市民唔打警察唔破壞,話知佢拖到2047,無視佢地,我唔信家長唔知,只一係支持佢地,一係教唔到佢地,都係出賣香港的家長。

伯爵府

睇下築得幾多日?
咪由佢地囉,日日咁早起身築,有邊個會咁有恆心?
芭芭拉

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

我看過好多都是黑衫「校友」仲多個學生囉
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

男爵府

集體上吊啦

上錬無人理架!

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

係,而家好多學校都有黃絲曱甴同學生係門口叫,我女學校今日都有

伯爵府

如果築完人鍊之後返去上堂,都算係對學生影響最少了,只要唔係迫唔想參與的同學係算啦!

珊瑚宮

回覆樓主:

唔好理佢地, 要日日係學校門口,咪又得佢地日曬雨淋
香港學生咁身子矜貴, 睇吓堅持得幾耐

大宅

Agree

公爵府

hashtag影視迷勳章

我仔學校一堆曱甴人鏈阻住正門出入,搞到好多正常學生要由後門返學呀!點會無影響人呀

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

咪由佢地囉,睇佢可以築幾多日

我家附近中學前幾日朝朝8點都嗌,今日終於冇嗌,唔知係咪俾人投訴

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

pluto豬 發表於 19-9-6 14:30
咪由佢地囉,睇佢可以築幾多日

我家附近中學前幾日朝朝8點都嗌,今日終於冇嗌 ...
可能斷咗氣

首頁

尾頁

跳至