影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

jm介紹,古裝,好好睇,男主原本我麻麻,初頭唔中意兩側頭髮,但愈睇愈靚仔,女主可愛靚女

反常,女主同魔教大魔頭一齊,非常刺激,男主個種保護,付出,好有霸道總裁feel

推介,40集,節奏快

珍珠宮

環保接龍勳章

李露眉 發表於 19-9-7 07:37
jm介紹,古裝,好好睇,男主原本我麻麻,初頭唔中意兩側頭髮,但愈睇愈靚仔,女主可愛靚女

反常,女主同魔 ...

我睇左1x集, 無咩動力再追, 停左2日, 暫時睇緊另一套跟播, 呢套仲未睇到女主鐘意男主, 不過可能會繼續再睇!

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

公爵府

反常,女主同魔 ...

我睇左兩集定三集就冇睇
有啲劇情係幾好笑
女主倒追人,又叫人用劈才去練劍

我係麻麻地男角色所以跳了船

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

反常,女主同魔 ...

我都話咗好睇啦

其實男主角好靚仔,呢套係劇情好好睇
講女主角追求真愛,而劇情又會比你有古唔到嘅效果,男主角一早就愛上女主角,所以設定咗佢叫春花,而女主角追求嘅真愛男主角又默默甘係佢背後做咗好多,男主角一心想稱霸武林,係唔想女主角驚,驚佢地好似博同絲絲嘅結果一樣,想稱霸武林,到時候,就唔會有人影響到佢地,男主角雖然不擇手段,但佢真係好愛春花。

小說裡面真係男主角好小嘅事,就挖去咗葉顏雙眼,作者係要帶出,秋月本身真係一個大魔頭,只係比春花溶化咗

日本の平安を祈ります

水晶宮

kk80400 發表於 19-9-15 14:37
我都話咗好睇啦

其實男主角好靚仔,呢套係劇情好好睇

一開始唔覺靚仔,之後救得多春花,勁靚仔,好charm,結局最尾15分鐘睇左幾次,勁回味

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

李露眉 發表於 19-9-15 14:48
一開始唔覺靚仔,之後救得多春花,勁靚仔,好charm,結局最尾15分鐘睇左幾次,勁回味
...

呢套戲要睇2次先會覺得劇本好,第一次從女主角角度睇,第二次就從男主角角度睇
日本の平安を祈ります

男爵府

睇完

洋房

kk80400 發表於 19-9-15 14:56
呢套戲要睇2次先會覺得劇本好,第一次從女主角角度睇,第二次就從男主角角度睇
...

看了兩次,幾好看。尤其秦公子分析給女主知原來男主由头到尾都当女主是最後一步棋,最終目的是要女主,小白最終目的是武林大義,我也原諒男主所做有所一切,更何況女主。結局花海-段看了幾次。看剧名以为这剧一定不好看,其實看落幾好。

首頁

尾頁

跳至