自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

第一次收到Ritz Carlton月餅,未食,分享吓個packing先。

Cheuk2012    發表於 19-9-7 23:03

子爵府

xi_belle 發表於 19-9-7 13:35
第一次收到Ritz Carlton月餅,未食,分享吓個packing先。

我公司老闆都昨天都收到,不過佢遊輪玩梗所以分咗比各同事,未食,但賣相好靚

子爵府

幾靚

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

我都有,個盒已掉,食淨一個

子爵府

我都收到一盒,其實覺得味道一般,個盒就真係好靚

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

個盒好靚

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

包裝好靚

公爵府

好似之前睇fb 見到今年RC $9xx 一盒。好貴,我食返文華算了

侯爵府

2018復活節勳章

個盒造工好吸睛。超靚。覺得好高級。

禁止訪問

子爵府

靚,但唔環保

子爵府

millennia 發表於 19-9-7 14:04
好似之前睇fb 見到今年RC $9xx 一盒。好貴,我食返文華算了

吾係4xx?

公爵府

抺茶雪糕 發表於 19-9-7 15:27
吾係4xx?

我睇fb 見有網友買左,佢話$9xx. 我仲同我老公講咁貴,佢話lady m 都要8佰,RC 9佰幾都唔算天價

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

millennia 發表於 19-9-7 15:39
我睇fb 見有網友買左,佢話$9xx. 我仲同我老公講咁貴,佢話lady m 都要8佰,RC 9佰幾都唔算天價:ha ...

可能係天龍軒月餅
9xx好貴

公爵府

sasa0208 發表於 19-9-7 15:43
可能係天龍軒月餅
9xx好貴

9xx 係好貴。不過我唔知佢原價定炒價買了

男爵府

抺茶雪糕 發表於 19-9-7 15:27
吾係4xx?

10盒以上$398, 我幫公司訂卡左
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. - Confucius

子爵府

saltato 發表於 19-9-7 15:53
10盒以上$398, 我幫公司訂卡左

係囉,我上官網都係見到話四百幾

侯爵府

2024勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章

ninachu 發表於 19-9-7 13:49
我都有,個盒已掉,食淨一個

你覺得好唔好食?

侯爵府

plumtree 發表於 19-9-7 14:18
個盒造工好吸睛。超靚。覺得好高級。

係,個盒好靚,造工都好好

首頁

尾頁

跳至