時政擂台

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

IloveJJ 發表於 19-9-8 16:48
咁而家人哋講明已做14年啦!講明係因為動亂啦!你哋仲可以賴其他原因!
...

支持

伯爵府

Kittymummy 發表於 19-9-8 01:21
咩呀,上次有幾件去左軍營門口架,一見解放軍人係閘口想出黎,果幾條友即走啦
...

呢啲咪正式門口狗囉!最叻咪似住人多勢眾圍警察、蝦普通市民囉!

伯爵府

HL7646 發表於 19-9-8 01:27
呢間店幾年前去過一次, 價錢超貴, 去飲coffee 唔值呢個價

貴都可以喺尖沙咀做到14年,當然有佢原因!
值唔值得見仁見智!你去開茶餐廳根本唔適宜去旅客區食呢啲嘢!

伯爵府

MsBusy 發表於 19-9-8 08:04
上次去石岡軍營嘛,門口解放軍一嚟就舉橙旗,開槍喎,仲唔即走咩,又話革命要流血犧牲,笑鬼死
...

我似乎又錯過左啲精彩片段!
不過冇辦法,屋企個電視成日俾個仔霸住睇YouTube,佢唔睇時我又唔敢開來睇,費事佢又睇埋一份,搞到我脫晒節!

伯爵府

榮盛 發表於 19-9-8 10:08
大家咁高要求,,,又軍營又盛,,
d罩人連見人都驚,圍極兇極港鐵阿伯女人,最盡去到太古,得1劑,見到 ...

哈哈!係!班乞衣一俾人除罩就好似見鬼咁!戰鬥力即時下降99.99%!仲慘過俾人除佢條褲!好好笑!

伯爵府

wai4919 發表於 19-9-8 14:53
你自己回自己話明白,咩玩法

可能太投入,唔記得轉名log in 就覆左!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

babe13E 發表於 19-9-8 17:06
我似乎又錯過左啲精彩片段!
不過冇辦法,屋企個電視成日俾個仔霸住睇YouTube,佢唔睇時我又唔敢開來睇, ...
上個月㗎,bk 有講

https://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=22701848&extra=page%3D1

伯爵府

MsBusy 發表於 19-9-8 17:30
上個月㗎,bk 有講

Thanks!!
不明人員迅速逃跑!哈哈!真樣衰!

珍珠宮

或者咁理解,今日中美戰同香港暴亂已經不可分割,中美貿易戰很可能係所有壞情況嘅根源

琥珀宮

願望石 發表於 19-9-8 12:18
都等接,重洗驚曱甴咩

跟住就有黃C出現話:

4。咁多年無幫趁過
5。直情無聽過

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vivibabyvivi 發表於 19-9-8 16:48
熱潮持續到14年?

有jm話佢搬左品質下降嘛..
可能本來剛剛圍到皮,而家加速左咁囉...

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

唔係嘛,我同仔好鐘意去呢間店架

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

yan_yan_mummy 發表於 19-9-8 15:42
客氣客氣,萍水相逢,吹下水又何妨。

年紀大,什麼集體回憶在腦海中就夠,專登畀錢幫佢標尾會就不了:waha ...

咁聽你講,日本又係吸引好多喎,最少每年都有新野玩。
香港呢間,應該冇咩點變,不過我覺得都可以既,起碼我當時,唔覺得「咁咋?」,都係值得去一次既

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至