美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

上網睇明明見d人話打一次就keep到一年
點解我個治療師話要打三次一個療程
大家打開係打幾多次?
佢話要打三次
不過係半年打一次(姐係打1.5年就keep到2年)
究竟使唔使打咁多次

男爵府

天使飛飛飛 發表於 19-9-8 08:41
大家打開係打幾多次?

真正的ulthera, 只需要打一次

複式洋房

MongLeung 發表於 19-9-8 09:12
真正的ulthera, 只需要打一次

打一次係keep幾耐?

男爵府

天使飛飛飛 發表於 19-9-8 09:35
打一次係keep幾耐?

我keep到差不多兩年的

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

大家打開係打幾多次?

正廠 Ulthera 機一年打一次 (絕對唔可以打咁密!!)
因為能量好勁, 太密打會令到筋膜層長期損傷

外國有研究去探討呢個問題
Safety 好緊要!!!!!!!!!!

千祈唔好聽醫美啲 consultant 亂講!!!
有疑問 even 可以 send email 返廠問

複式洋房

temilyt 發表於 19-9-13 03:26
正廠 Ulthera 機一年打一次 (絕對唔可以打咁密!!)
因為能量好勁, 太密打會令到筋膜層長期損傷

謝謝提醒!!
因為連個醫生都建議我半年打一次
d人真係為賺錢咩都講得出

珍珠宮

回覆樓主:

我打美國的 Ultherapy,keep 到約1.5-2年先打一次!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

MasMan 發表於 19-9-12 10:16
yes, 打幾次個D唔係美國機

Totally agree!……一定係!
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

珍珠宮

大家打開係打幾多次?

要咁密打的好可能只是韓國機,不是正宗既美國既有FDA 認證的 Ulthera / Ultherapy 機!!!

複式洋房

wai001 發表於 19-9-13 07:50
要咁密打的好可能只是韓國機,不是正宗既美國既有FDA 認證的 Ulthera / Ultherapy 機!!!
:u ...

韓國機要一個月打一次應該就唔係啦
佢係要半年打一次
半年都唔算密既但係大家明明話起碼一年先會打一次

禁止訪問

大宅

回覆 bbfrancislee 的帖子

請問打一次要幾多錢左右? 同埋响邊度打較安全隠陣?

珍珠宮

littlehei2008 發表於 19-9-13 11:24

請問打一次要幾多錢左右? 同埋响邊度打較安全隠陣? ...

最安全穩陣,緊係揾皮膚科醫生打啦!……不過,個價錢就……

珍珠宮

littlehei2008 發表於 19-9-13 11:24

請問打一次要幾多錢左右? 同埋响邊度打較安全隠陣? ...

在NxxDxxm 集團既 Exxxs 打Ultherapy,都是安排醫生處理打的!

珍珠宮

回覆樓主:

當然,Ultherapy 公認 keep 得耐㗎wor,,效果起碼 last 到成年至兩年! 同埋我覺得最緊要安全!!!
呢隻仲有美國個FDA認證,人地個cert都難拎過韓國個個好多啦!!!
不過我見D韓國機,會用埋咩KFDA黎混淆視聽,打hifu前真係要小心,了解清楚!!!

複式洋房

回覆 wai001 的帖子

可以PM一下地址吗?

珍珠宮

arnoldxie 發表於 19-9-13 19:45
回覆 wai001 的帖子

可以PM一下地址吗?

https://evvus.gratus.com.hk/index.php?ref=CGOUL0719M&utm_source=Google_evvus&utm_medium=SEM_MO&utm_term=Brand_Ultherapy

禁止訪問

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至