自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

tester5 發表於 19-9-9 16:32
唔洗唸,即刻都攞萬4上大陸,包鴨仔。

比你笑死

子爵府

hnh_mami 發表於 19-9-9 16:15
我明呀,我係單媽,男人愛你時有咩講唔出呀…唔愛你時亦無咩做唔出……

大陸個小朋友有無血緣關係?

大陸小孩不清楚誰的、微信暫未揾到證據、總結叫大婆偷影手機多啲證據先、不踢爆住、當死佬透明、65歲不分一半強積金才同佢清算??

伯爵府

katherine.k 發表於 19-9-9 15:08

煮多啲肥膩嘢畀佢食!
佢中風咪仲要照顧佢?有錢到何莉莉咁就話請看護啫!

大宅

男既做生意搵咁多錢?

子爵府

bbjaibaba 發表於 19-9-9 18:03
男既做生意搵咁多錢?

打工的最高級唔知咩驗車果啲老屎忽、有4萬幾一個月但係冇錢剩咁咯分曬比女人其實都好戇居㗎

珍珠宮

其實會否大陸果頭住家已經有細路?

大宅

winnielong 發表於 19-9-9 18:13
打工的最高級唔知咩驗車果啲老屎忽、有4萬幾一個月但係冇錢剩咁咯分曬比女人其實都好戇居 ...

4萬幾蚊
得番幾千蚊自己洗
六十幾歲仲有幾年退休
點搞得店呀

侯爵府

winnielong 發表於 19-9-9 14:45
吹下水先真實個案:女62男64今日女發現男在大陸有女人、每月比大陸女萬4人民幣而女主角每月有兩萬家 ...

咁嘅年紀可能已分房瞓、有家用唔會理,但會盡量cap多D

子爵府

kayen 發表於 19-9-9 18:17
咁嘅年紀可能已分房瞓、有家用唔會理,但會盡量cap多D

問左係呀、已分開訓好耐了現在唯有叫大婆cap 多啲錢先咯

珍珠宮

winnielong 發表於 19-9-9 18:22
問左係呀、已分開訓好耐了現在唯有叫大婆cap 多啲錢先咯

其實點解會分開訓嘅?因為感情不好嗎?

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

回覆樓主:

子爵府

winnielong 發表於 19-9-9 17:54
大陸小孩不清楚誰的、微信暫未揾到證據、總結叫大婆偷影手機多啲證據先、不踢爆住、當死佬透明、65歲不分 ...

睇埋其他留言

4萬幾收入,扣除2頭家既開支,得番1萬生活,仲要係月光族,打官司黎都晒氣。

假設係我,証據一定影低,最好有埋每個月俾錢個大陸女人既証據。

至於隻佬,真係唔使踢爆,反正已經分房訓左咁多年,一踢爆就離婚,仔女已大唔使養,又有收入養活自己,唔一定有贍養費,就算等到明年退休,都唔一定分個男身家,個官會睇雙方資產先決定。如果女方比男方有錢,分分鐘被分番轉頭。

所以呢,cap到就cap, 或者買撈買金買鑽石等比較保值既再收埋。 其次,吃喝玩樂享受埋,唔好剩番俾2奶。

子爵府

hnh_mami 發表於 19-9-9 20:56
睇埋其他留言

4萬幾收入,扣除2頭家既開支,得番1萬生活,仲要係月光族,打官司黎都晒氣。

我會比你們的意見給她謝謝各位的意見

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

寵壞了 發表於 19-9-9 15:24
一見到狐狸精就好激動火遮眼睇錯左

我同你一樣,睇咗4萬,證明真係有火遮眼呢回事

伯爵府

winnielong 發表於 19-9-9 15:32
賤男比大婆二萬家用已經包曬租、水電煤果啲、咁大婆自己又有份工作萬鬆啲仔女大了自己養自己不用照 ...

慢慢拎返財政大權。拎哂c6 d錢。叫佢立平安紙,死後所有野比子女同大婆。

伯爵府

soso1227 發表於 19-9-9 16:25
最好先搵律師諮詢,
唔係你話一年後分佢強積金就可以分,
應該有些準備工夫,

我都覺得要忍辱負重,一切安排好先離婚。到時無錢個小三一定走佬。

伯爵府

bbjaibaba 發表於 19-9-9 18:16
4萬幾蚊
得番幾千蚊自己洗
六十幾歲仲有幾年退休

我覺得佢打算仔女比家用有人養。

伯爵府

hnh_mami 發表於 19-9-9 20:56
睇埋其他留言

買金+禁哂d cash出黎放保險箱得唔得?
鑽石會扁值。金長遠一定升。

首頁

尾頁

跳至