想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

今年38啦,做左两次iui, 第一次成功左,不過第8week 停左心跳。上個月iui 失敗,的起心肝希望早日中獎。
今日send 左資料去瑪麗排私家証,估唔到姑娘好快手,一個鐘左右就打比我問details 、補資料、揀醫生、約講座、約初診、講大概收費
十月二日就聽講助同初診,希望順利同埋可以快d開始療程。有冇同路sis 同期,一齊開group交流下?

暫時準備如下
隔日踩健身單車1小時 、一星期浸两次腳

supplements :Dha / calcium / vitamin E / materna / co q10 / 肌醇 / 益生菌 / 鐵水 / 蟲草丸

大宅

飲食
早餐:雞蛋x2+ 黑荳奶 (有時加滴雞精)
午餐 :正常出街食
下午茶 :蘋果仔
晚餐: 屋企煮 一定有魚有菜 有湯 (冇煲湯就滴雞精)
飯後食橙 / 藍梅 / 車厘子

比d意見

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

waiwaiwan 發表於 19-9-9 23:28
今年38啦,做左两次iui, 第一次成功左,不過第8week 停左心跳。上個月iui 失敗,的起心肝希望早日中獎。
今 ...

請問大約要幾錢?

洋房

2019勳章

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
請問瑪麗做ivf幾錢?

大宅

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
JCBB2014 發表於 19-9-11 09:59
請問瑪麗做ivf幾錢?

佢網頁寫8-9萬,電話預約就話十萬左右

洋房

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

瑪麗私家係咪需要轉介信先book得?

大宅

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
Maltipoo 發表於 19-9-15 02:29
瑪麗私家係咪需要轉介信先book得?

係啊 我book 私家証 仲可以揀醫生

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊