自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

ayasbaby 發表於 19-9-11 22:54
請問好唔好用呀

C6 話好用
HIMMAMA3  男爵府

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

回覆樓主:

別墅

回覆樓主:

今期仲抵,買4支牙刷剛好夠$99送埋個人護理贈品,不過唔係間間有納米樂了

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

lemon88 發表於 19-9-29 13:46
今期仲抵,買4支牙刷剛好夠$99送埋個人護理贈品,不過唔係間間有納米樂了

仲有甜筒卷嗎?

別墅

HIMMAMA3 發表於 19-9-29 14:45
仲有甜筒卷嗎?

有甜筒(emoji)但無納米樂

珍珠宮

lemon88 發表於 19-9-29 14:47
有甜筒(emoji)但無納米樂

Thanks

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

大宅

甜筒行咗幾間7仔都無

民房

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
回覆 Winnie_926 的帖子

你最後換唔換到甜筒呀?我搵到今日都搵唔到。7仔職員仲話,Dreyer幾日無送貨,真係好嬲,到期前幾日就特登唔送貨,等啲人換唔到,好cheap呀。

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

之前有jm報料話好硬唔好用

大宅

EvaTsang_FB 發表於 19-10-10 19:43

你最後換唔換到甜筒呀?我搵到今日都搵唔到。7仔職員仲話,Dreyer幾日無送貨,真 ...

我換到喇,可能我一直以為Dreyer同Haz甜筒一樣係有盒。點知Dreyer同普通雀巢甜筒一樣位置。我白行咗兩次

wcpcelia    發表於 6 天前

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

大宅

多謝分享

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

EvaTsang_FB 發表於 19-10-10 19:43

你最後換唔換到甜筒呀?我搵到今日都搵唔到。7仔職員仲話,Dreyer幾日無送貨,真 ...

我都差d唔記得換,好彩7號果時都仲換到

男爵府

2019勳章 2018父親節勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 陪月勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大宅

我都係換唔到,我係屯門區新墟附近行咗幾轉都無,一間直頭話無賣,另外果d就話無貨,可能我唔好彩

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 認識瑞士牛牛第三回

我搵左幾日都搵唔到 !
搵笨 !以後唔貪

大宅

BK Milk勳章

我有6張都換唔到吖

珍珠宮

ching070707 發表於 19-10-11 16:21
我搵左幾日都搵唔到 !
搵笨 !以後唔貪

我今天先記得仲有張未換,下次吾貪

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊