自由報料

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
回覆 竇漪房 的帖子

謝謝報料

男爵府

2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
想問邊間有紗巾買?

男爵府

2019勳章

回覆樓主:

我買左紗巾,佢唔肯俾張新咭我,話佢地分店無咭送(新港城中心個間)

男爵府

2019新春慶豚圓

kclla 發表於 19-9-10 13:57
依家可以用app 袋少張卡

咩app ar

伯爵府

2019新春慶豚圓 育兒性格勳章 畀面勳章

竇漪房 發表於 19-9-10 15:30
我都係買奶茶,但兩個都係sally

好羡慕,我两個仔都鍾意sally

子爵府

Moppyhaha 發表於 19-9-10 15:04
今日買奶茶送的會員咭..

洋房

kenix_kwok 發表於 19-9-11 07:10
咩app ar

759 app

大宅

謝謝報料, 想買 CURRY, 紗巾

男爵府

2019新春慶豚圓 MommyPanel勳章 2019勳章 KMALL特別版勳章

珊瑚宮

2019新春慶豚圓 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

miniyung 發表於 19-9-11 01:27
我買左紗巾,佢唔肯俾張新咭我,話佢地分店無咭送(新港城中心個間)

759facebook有post,你帶返張單同個Facebook post要佢俾返你啦!我去買時佢話要買二百至得送,我俾返個Facebook佢睇佢即時俾我

大宅

2019勳章

kclla 發表於 19-9-10 13:57
依家可以用app 袋少張卡

請問app叫咩名? 759嘛? 下載過好似入唔到

男爵府

回覆樓主:

買左了,但我間得一個款

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

pp123456 發表於 19-9-11 01:21
想問邊間有紗巾買?

早排見農圃道有

瑪瑙宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

寶石宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

2019新春慶豚圓

回覆樓主:

大宅

2019勳章

Moppyhaha 發表於 19-9-10 15:04
今日買奶茶送的會員咭..

請問買幾錢先有一張咭?

男爵府

cocolee1689 發表於 19-9-11 21:59
請問買幾錢先有一張咭?

個職員冇特別講要買滿幾錢先有..淨係同我講話買精選貨品就有會員卡

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊