自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Moppyhaha 發表於 19-9-11 22:10
個職員冇特別講要買滿幾錢先有..淨係同我講話買精選貨品就有會員卡

咁我天日去睇下先
謝謝回答

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
回覆 竇漪房 的帖子

我屋企人買兩盒奶茶兩支麻油,職員唔比佢分單要兩張會員卡,話如果個個都買10次攞10張卡咪好快冇哂,我屋企人都只係想儲兩個款,唔係好過份啫,最後都唔肯俾兩張會員佢,比個職員咁樣講真係好嬲。

wcpcelia    發表於 5 天前

子爵府

cocolee1689 發表於 19-9-11 21:59
請問買幾錢先有一張咭?
樓主POST任何一個組合就有啦,啲組合有平有貴,我就買咗果酒3罐嗰個組合,就有一張喇

子爵府

allin 發表於 19-9-12 00:03
回覆 竇漪房 的帖子

我屋企人買兩盒奶茶兩支麻油,職員唔比佢分單要兩張會員卡,話如果個個都買10次攞10張 ...
咁你分2次畀錢,759個FB都話先到先得送完即止喇

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

想儲齊2張 我呢區行晒去搵都係得一款

伯爵府

liy7239 發表於 19-9-12 00:49
樓主POST任何一個組合就有啦,啲組合有平有貴,我就買咗果酒3罐嗰個組合,就有一張喇
...

職員教買2盒白飯都得$14咁上下。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

maywong288 發表於 19-9-12 03:52
想儲齊2張 我呢區行晒去搵都係得一款

可能送曬了!我第一日去嗰間未有貨,行左個圈都有兩三個人問,今次張卡幾靚

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

allin 發表於 19-9-12 00:03
回覆 竇漪房 的帖子

我屋企人買兩盒奶茶兩支麻油,職員唔比佢分單要兩張會員卡,話如果個個都買10次攞10張 ...

分兩次俾錢咪得囉!又無話一人一張,個職員好奇怪喎!

伯爵府

kaheiboy 發表於 19-9-12 09:15

我買咗奶茶,幾好飲喎!$24兩盒,一盒沖到10杯

男爵府

竇漪房 發表於 19-9-12 09:57

奶茶真係抵,原價3x一盒

大宅

子爵府

kaheiboy 發表於 19-9-12 09:15
係吖,飯都係其中一組,我鍾意果酒多D,$14有3罐

大宅

2019勳章

台式果款?唔太甜?

伯爵府

ch04lch 發表於 19-9-12 13:35
台式果款?唔太甜?

Lipton即沖嗰隻,一盒有幾種味,我飲左一杯,甜呀!我加多dd水,但味道係好的

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

Moppyhaha 發表於 19-9-10 15:04
今日買奶茶送的會員咭..

奶茶幾錢?

男爵府

bebeamazing 發表於 19-9-12 13:58
奶茶幾錢?

$24
2盒

大宅

2019勳章

D職員好似唔想比咁
要我買夠200元

伯爵府

cocolee1689 發表於 19-9-12 14:12
D職員好似唔想比咁
要我買夠200元

759facebook有post寫明唔洗買二百,你俾返個post佢睇囉!

大宅

咪係囉!佢話每人只可換一張,就算排兩次俾錢都唔得,佢話人人排10次攞10張仲得掂?講到我屋企人好貪心咁,咪唯有買完即走囉,費事同佢拗,有時遇著d衰職員真係好氣頂。

大宅

cocolee1689 發表於 19-9-12 14:12
D職員好似唔想比咁
要我買夠200元
係啦,真係唔明d職員做咩好似唔想比人咁,唔通佢地想自己要?派哂冇得落隔?客人跟足指示去買都唔肯俾,真係好奇怪。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊